Egyszerűbb reptéri ügyintézés a családoknak

 2013. július 12. 14:54

A Lufthansa a reptérre érkezés pillanatától kezdve különleges élménnyé kívánja tenni a repülést fiatal utasai számára. Ennek jegyében új stílusú családi pultokkal könnyíti meg a bejelentkezést a kisgyermekes családok számára a frankfurti és a müncheni repülőtéren.

A családbarát check-in területet a 12 évesnél fiatalabb gyerekekkel utazó családoknak alakították ki  a „Your youngsters are the greatest" mottóval futó program keretében. A szülők és gyermekeik számára már távolról szembe tűnik, hol juthatnak hozzá beszállókártyájukhoz és adhatják le csomagjaikat. Az új családi pultokhoz vezető útvonalon kifutópályát mintázó szőnyeg fut végig, a monitorokon pedig a Lufthansa kabalaállatai, „Lu" és „Cosmo" köszöntik az ifjú utasokat. A Lufthansa check-in személyzete kiadja a család beszállókártyáját, rögzíti az ülésfoglalást és az egyéb különleges fedélzeti igényeket. A plüssállatok sem maradnak felügyelet nélkül: saját „maci" beszállókártyával léphetnek a gép fedélzetére. A pultnál családi információs tábla tájékoztat a gyermekjátszó és pelenkázóhelyek, a gyermekmenüt kínáló éttermek, a gyógyszertárak, a szupermarketek vagy éppen a legközelebbi kilátóterasz helyéről. Ugyanitt a repülőtéren beváltható ajándékkuponokkal is a családok kedvében járnak.

false

 

Jól látható, központi helyszín

A frankfurti családi check-in területet július 5-én, a Rajna-vidék-Pfalz, Hessen és Saar-vidék tartományokban érvényes nyári vakáció kezdetére időzítve nyitotta meg Dr. Reinhold Huber, a Termék- és marketingdivízió vezetője, valamint Andreas Döpper, a Lufthansa frankfurti telephelyének vezetője. A családi pultok az 1-es terminál központi részén, a „B" indulási csarnokban találhatók (336-338 sz. pultok). A Münchenből indulók a bajorországi nyári iskolaszünet kezdetétől, július végétől vehetik igénybe a különleges szolgáltatást a 2-es terminál 425. és 426 sz. pultjainál.

A Lufthansa új oldalt indított a kisgyermekkel utazók tájékoztatására a www.lufthansa.com/Familie címen.