„Együtt, egy család"

Forrás: turizmus.com

 2015. november 22. 16:00

A családokra fókuszáló, és a vendégeket a márka családtagjává avató marketingstratégiával indítja útjára a Sun&Fun Holidays új, animációs koncepcióját. A cég számára 2016 más szempontból is a megújulás éve lesz.

Új iroda és weboldal, új desztinációk és foglalási rendszer jelzi majd a cég fejlődését – derült ki a Sun&Fun (SF) teltházas, viszonteladó partnereknek tartott rendezvényén.

A szállodai workshoppal kiegészült katalógusbemutatót Tolga Deniz Sariyüce, a SF ügyvezető igazgatója rövid szezonértékeléssel nyitotta meg. Ennek keretében a szakember elmondta: rendkívüli eredménynek tartja, hogy míg 2015-ben a magyar charterpiac 15 százalékos növekedést könyvelhetett el, addig a Sun&Fun Holidays közel  48 százalékos növekedést tudott elérni. A cég ügyvezetője hangsúlyozta, hogy az évek óta növekvő utaslétszám és bevétel – azaz a stabil működés – elsősorban a jól felkészült munkatársaknak, a megbízható utazási irodai partnereknek és a folyamatos innovációnak köszönhető.

 

Az esemény során prezentált számos újdonság közül talán az animációs koncepciót övezte a legnagyobb érdeklődés. A családokat megcélzó, illetve a vendégeket a Sun&Fun-törzsközösségbe invitáló stratégiát a cég a legkiválóbb hazai animációs szakemberek bevonásával alakította ki. A program fővédnökségét Puczkó László, egyetemi docens, a Metropolitan Főiskola Turizmus, Szabadidő és Szálloda Intézetének vezetője vállalta el, a szakmai hátteret pedig a KidsOasis adta. Az új animációs koncepció révén fejlesztett Orange Sunny Club animációs programok a 2016-os szezontól, az Sun&Fun Holidays két, törökországi szállodájában, az antalyiai Amelia Beach és Sunmelia hotelekben lesznek először elérhetők. A részletekkel kapcsolatban Nemes Marianna, a Sun&Fun Holidays marketingigazgatója elmondta: a koncepció lényege a hagyományos animátor-tevékenység tartalmasabbá tétele volt, vagyis az, hogy az általános szórakoztatáson felül oktassák is a gyermekeket. A szakember példaként említette az adott ország kulturájának, nyelvének, társadalmának játékos eszközökkel történő megismertetését.

Az említett szállodákban két magyar nyelvű animátor és guest relation manager várja a gyermekeket – az érdeklődő felnőttekkel egyetemben! A Sun&Fun Holidays rendezvényén ugyanis többször hangsúlyozták a cég képviselői, hogy az „Együtt, egy család" szlogennel indított program alapvető célja az, hogy a lehető legtöbbször invitálják közös programokra a családok tagjait, az együtt töltött időt pedig tartalmas, emlékezetes élménnyé tegyék a számukra.

 

Desztinációk tekintetében két újdonság is megjelenik a Sun&Fun Holidays kinálatában. A második törökországi desztinációként belépő Dalaman, illetve az árualap harmadik görögországi célállomásaként, Zakintosz. (Dalaman korábban kifejezetten kedvelt úticél volt a magyar turisták körében, a Sun&Fun Holidays munkatársai most ezt a „márkát" szeretnék újraéleszteni, különösen azok érdekében, akik a megszokott nyüzsgő török riviéra helyette nyugalmasabb nyaralóhelyet keresnek a térségben.) Sulyok Tamás, a Sun&Fun Holidays partnerkapcsolati és marketingvezetője prezentciójában bemutatta a többi kiemelt desztináció – Tunézia, Bulgária, Egyiptom és Görögország – szállodai kínálatának újdonságait is, továbbá felhívta a figyelmet arra, hogy mostantól már az összes 2016-os utazás foglalható. Méghozzá a Sun&Fun Holidays új foglalási rendszerén keresztül: a cégre jellemző folyamatos innováció részeként ugyanis néhány hónapon belül a weboldaluk mellett az is megújul, illetve Péhl Beatrix vezetésével elindult a márka online utazási irodája, a Last Call Travel is.

A viszonteladó partnerek számára praktikus információként hangzott el a rendezvényen az is, hogy a Sun&Fun Holidays mostantól új helyen, egy 200 négyzetméteres napfényes irodában fogadja a partnereit a Marina parti Prestige City-ben.

A katalógusbemutató apropóján interjút készítettünk Nemes Mariannal, a Trend FM rádión futó turizmus.com című műsorunkban, amelyet ITT hallgathat meg.