Együttműködik a Thai Turisztikai Hivatal és a Qatar Airways

Forrás: turizmus.com

 2018. május 10. 16:24

Nagyközönségi és szakmai kampányokkal erősíti pozícióját hazánkban a Thai Turisztikai Hivatal. A cél nem más, mint hogy a csodálatos Thaiföldre minél több magyar turista utazzon, és ne csak télen, hanem a tavaszi és nyári hónapokban is.

A nagyszabású tavaszi kampány egyik eleme az a három megállós roadshow volt, melynek a Continental Budapest szálloda adott otthont április 19-én (ezt követte egy pozsonyi és egy prágai rendezvény). A nagyközönséget pedig április 20–29. között várták az Arena Plázába, a Thailand in summer elnevezésű thai napokra, melynek látogatói különféle kitelepült attrakciók – fotózkodás, VR szemüveges utazás – jóvoltából úgy érezhették, hogy valóban Thaiföldön vannak.

A rendezvény keretében belül egy nyereményjáték is futott, melynek nyerteseit – a Buddha Origin étterem által felajánlott vacsora lehetőséget, melyet öten nyertek el, valamint a fődíjat, egy thaiföldi utazást – május 9-én, a Budapest Marriott Hotelben tartott sajtófogadás keretében sorsolták ki.


A sorsoláson Ali Marzouki, a Thai Turisztikai Hivatal Magyarországi igazgatója és Sárik Tamás, a Qatar Airways Sales Managere

 

Az est házigazdái Ali Marzouki, a Thai Turisztikai Hivatal Magyarországi igazgatója és Sárik Tamás, a Qatar Airways Sales Managere voltak.

A szerencsés nyertest (Berki Grétát, aki másodmagával nyaralhat Phuketen, ötcsillagos hotelben) a Thai Turisztikai Hivatal kiemelt partnere, a Qatar Airways repíti el Budapestről – dohai átszállással – Thaiföldre.

 

 

Thai életérzés a tányérokon is

Fotók: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek