Együttműködik a Tungsram és a Budapest Airport

Forrás: turizmus.com

 2018. november 13. 15:16

Az idén tavasszal újraindult, magyar gyökerekkel rendelkező globális márka a repülőtéren is bemutatkozik a nagyközönségnek.

A stratégiai együttműködésről szóló megállapodás egyik leglátványosabb eleme, hogy Magyarországra érkező, vagy innen induló utazók, havonta mintegy 1-1,5 millió látogató a Budapest Airport termináljain találkozhat a nagy múltú magyar vállalat felületeivel. A Tungsram egy külön várót is berendez nemzetközi ügyfelei számára.

A két partner egy sor más területen is együttműködik a jövőben a tervek szerint. A Budapest Airport jelenleg is zajló, illetve közeljövőben induló nagyszabású repülőtér- és terminálfejlesztési programjában ugyanis nélkülözhetetlenek az olyan jövőbe mutató technológiák és kreatív megoldások, amelyekbe a Tungsram jelenleg is nagy erőket fektet.

Jost Lammers (balra) és Jörg Bauer (jobbra)

Fotó: turizmus.com

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója a megállapodás aláírásakor elmondta: „Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a magyar központú globális márka, a Tungsram a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felületein üzen a világnak a visszatéréséről. A Budapest Airport és a Tungsram együttműködése magyar sikert jelent a nemzetközi környezetben.”

Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Nagy örömmel leszünk részesei a Budapest Airport közép-európai sikersztorijának, úgy gondoljuk, hogy az egész világnak szóló üzeneteink itt vannak a legjobb helyen. Ez a repülőtér az, ahol a legfontosabb ügyfeleink, partnereink átutaznak, amikor meglátogatnak minket, ezért is fontos, hogy közös, innovatív, világítástechnikai és okos épületekkel kapcsolatos, valamint mindezen túlmutató megoldásainkkal itt is találkozhatnak.”