Együttműködik az Air France és a Booking.com

Forrás: turizmus.com

 2018. október 02. 10:39

Az Air France csoport és a Booking.com új partnerségi megállapodást írt alá.

A partnerségnek köszönhetően az ügyfelek könnyedén online foglalhatnak szálláslehetőségeket a Booking.com segítségével az Air France weboldalán keresztül közvetlenül a repülőjegy megvásárlása előtt vagy után. Azok, akik FlyingBlue tagok, minden elköltött euró után, amit szállásra költenek az Air France integrációján keresztül a Booking.com-on, egy mérföldet kapnak.

A Booking.com oldalán több mint 28,9 millió szálláslehetőség közül választhatnak az Air France utasai egészen az otthonoktól kezdve az apartmanokon át a világszínvonalú üdülőhelyekig.

"Büszke vagyok arra, hogy együttműködünk a Bookig.com-mal, az utazási iparág egyik legfontosabb szereplőjével. Azt gondolom, hogy a kooperációnak köszönhetően minden ügyfelünk számára egy átfogó és integrált utazási élményt kínálunk"- mondta Patrick Alexandre, az Air France-KLM Kereskedelmi és Szövetségi divíziójának alelnöke.

Vanessa Heydorff, a Booking.com regionális igazgatója hozzátette: "Küldetésünknek tekintjük, hogy az emberek az utazáson keresztül tapasztalatokat gyűjthessenek a világ különböző pontjairól. Örülök, hogy az Air France-szal közösen lehetővé tesszük, hogy minél több Air France-szal és Joonnal utazó megtalálja az ideális szálláshelyét."

A KLM Holland Királyi Légitársaság, a HOP! és a Transavia szintén a Booking.com partnerei.

Kapcsolódó cikkek