Elhunyt a szabadbattyáni buszbaleset egyik sérültje

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 23. 15:30

Elhunyt az augusztus 15-én, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél történt baleset egyik súlyos sérültje.

„Szomorú hírről kell tájékoztassam Önöket: Székesfehérvár polgárát, az egyik önkormányzati vállalat munkatársát, aki súlyosan megsérült a szabadbattyáni buszbalesetben, tegnap este elvesztettük egy hetes küzdelem után” – tájékoztatott Facebook-oldalán Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

„A pótolhatatlan veszteség súlyát nem tudjuk enyhíteni, de mind az önkormányzat, mind a vállalat minden lehetősége szerinti segítséget igyekszik megadni a hozzátartozók számára. Isten nyugosztalja polgárunkat”– fogalmazott.

A busz utasai horvátországi nyaralásról tartottak hazafelé

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Augusztus 15-én vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt buszbalesetben nyolcan meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben megsérültek. A buszon ötvenhatan utaztak, a sérülteket a helyszíni ellátás után Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba a mentők.

Az autóbusz Horvátországból tartott hazafelé, amikor balesetet szenvedett. Az utazást szervező Volmer-Tours Kft. és a busztársaság, a Tamás-busz Kft.- is rendelkezik biztosítással.