Elindítja saját eSIM szolgáltatását a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2023. május 18. 17:12

Elindítja saját eSIM szolgáltatását a Wizz Air, ezzel a roaming díjakon segít spórolni utasainak.

Az eSIM Data szolgáltatásával a légitársaság utasai akadálymentesen férhetnek hozzá gyors és megbízható mobiladat-forgalomhoz, mindezt több mint 245 mobilhálózaton keresztül. Az adatátviteli lehetőségek segítségével a Wizz Airrel repülők több mint 150 országban maradhatnak internetkapcsolatban anélkül, hogy fizikai SIM-kártyát kellene váltaniuk – hangsúlyozza közleményében a légitársaság.

A beágyazott, költségoptimalizált és előre kifizetett eSIM szolgáltatásnak köszönhetően a Wizz Air utasai elfelejthetik a drága roaming díjakat és a bizonytalan wifikapcsolatot.

Kényelmes mobiladat-szolgáltatást vezet be a Wizz Air

Fotó: Wizz Air

Az utazni vágyók egyedül vagy akár családként egyaránt könnyen kezelhetik és követhetik nyomon adatkeretüket. Az eSIM ráadásul az utazást követően akár 12 hónapig is használható.

A megfizethető és kényelmes mobiladatátviteli szolgáltatást a Wizz Air utasai Európán belüli és kívüli utazásaik során egyaránt felhasználhatják. A tervezhető és nyomon követhető megoldás biztosításával a társaság célja, hogy újradefiniálja a mobil adatátviteli élményt, növelve az ügyfélelégedettségét.