Elindult a BAHART telefonos ügyfélközpontja

Forrás: turizmus.com

 2018. március 31. 17:06

A 2018-as szezon első menetrendi hajóútján tartott sajtótájékoztatót a Balatoni Hajózási Zrt. nagyszombaton.

Az út során bemutatták a társaság idei újdonságait, élőben hívták telefonon a hajózási szezonnal egyidőben induló új BAHART Ügyfélközpontot, valamint ünnepélyesen aláírták a Vodafone – BAHART stratégiai partneri együttműködést.

A Balatoni Hajózási Zrt. középtávú stratégiájának egyik hangsúlyos alappillére az „ügyfélközpontúság fejlesztése”. A stratégia megvalósításában a BAHART újabb mérföldkőhöz érkezett: létrehozták a BAHART Ügyfélközpontot, mely a három alaptevékenységi üzletág (személyhajózás, kompközlekedés, vitorláskikötői szolgáltatások) ügyfélkapcsolatainak központi kiszolgálását látja el a jövőben a különböző ügyintézési csatornákon. 2018. március 31-jétől üzemel a BAHART INFO Vonal a 84 / 310 050 telefonszámon.

A szezonnyitó sajtótájékoztató résztvevői

Fotó: turizmus.com

„A BAHART ügyfélközpontban a személyhajózás és kompközlekedés menetrendi információival, a hajózási lehetőségekkel, illetve a hajóbérlésekkel kapcsolatos témákban fogadják a hívásokat az ügyintézők. Az élőszavas hívásfogadási időszakokat a hajózási szezonokhoz igazította a BAHART, és javítja a telefonos rendelkezésre állást, valamint üzemidőn kívül is biztosít meghallgatható tájékoztatásokat.” – mondta Dónucz László értékesítési és forgalmi igazgató.

Kollár József vezérigazgató kiemelte: számos promóciós újdonsággal, akcióval és kedvezménnyel vár a BAHART minden érdeklődőt az év során. Érdemes a pénztárakban idén is keresni a Playmobil jegyeket, extra kedvezményekért bankkártyával fizetni a hajós szolgáltatásokért vagy részt venni a kiemelt ünnepi hétvégéken indított tematikus programhajókon. A menetrendi és komphajózás mellett az idén is megtalálhatók lesznek a nyári időszakban a programhajók között a népszerű Varázshajók 10 kikötőből, Bulihajók szerte a Balaton körül, sétahajók tavasztól őszig.

Az idei évben a Vodafone Magyarország Zrt. is a BAHART kommunikációs partnerei sorába lépett, hiszen a balatoni térségben a szolgáltató hálózatfejlesztéseinek köszönhetően idén nyáron már az egész tó körül elérhetővé válik a szupergyors 4G+ hálózat.

 

Kapcsolódó cikkek