Elindult a közvetlen járat Bordeaux-ba

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 25. 12:19

A Wizz Air elindította legújabb budapesti útvonalát, amely heti két járattal, hétfőnként és péntekenként közlekedik a fővárosból Bordeaux-ba. Az első járat 161 utassal a fedélzeten szállt fel Budapestről.

Bordeaux, a neves bortermelő vidék központja kikötőváros a Garonne folyó partján Délnyugat-Franciaországban. Világszínvonalú konyháján túl Bordeaux csodálatos építészetéről és gazdag kulturális örökségéről is híres: a város fele szerepel az UNESCO Világörökség listáján, ezáltal a legnagyobb,Világörökség részét képező urbánus területként jegyzik.


Bordeaux már a 12. úticél, amelyre a Wizz Air 2017-ben új alacsony viteldíjas útvonalat indított Budapestről, és még idén, hamarosan elindul három további útvonal is: Agadirba, Frankfurtba és Berlin-Schönefeldre. A légitársaság így már 66 várossal kapcsolja össze a fővárost Európában és azon túl is, ezáltal a budapesti kínálat a legváltozatosabb WIZZ egész hálózatában.

A WIZZ hazai hálózata már 73 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 31 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

Kapcsolódó cikkek

Később nevesített utasok

2017. szeptember 16.