Elindult a Last Call Travel

Forrás: turizmus.com

 2015. június 18. 13:54

A Sun & Fun Holidays csoport tagjaként elindult a Last Call Travel utazásszervező iroda, melyet azzal a szándékkal hoztak létre, hogy a Sun & Fun Holidays jól ismert portfolióján túl új termékekkel egy komplexebb, teljesebb palettát biztosítsanak a viszonteladók részére.

A kínálatban szerepelnek hajóutak (Star Clippers, Pullmantur Cruises, Norwegian Cruise Line, MSC (előkészületben), Celestyal Cruises, Carnival Cruises, Croisi Europe, Princess Cruises), melyek foglalása akár „dynamic packaging" rendszerben is lehetséges. A technológiának köszönhetően egyszerre lehet repülőjegy- és szállásfoglalást is készíteni a hajóutak foglalása során. A B2B rendszerhez hozzáférést biztosítanak, így a foglalásokat a viszonteladók maguk intézhetik.

Vannak az ajánlatok között izgalmas nyaraló programok népszerű üdülőhelyekre, úgy mint Tunézia, Törökország, a Görög szigetek és Egyiptom. TravelGATE felhasználóknak ezen ajánlatok elérhetők a saját rendszerükön keresztül is. Szerepelnek még a kínálatban személyre szabott utak is, különleges körutazások és speciális egzotikus utazások (például India vagy Dubai), illetve kuponajánlatok (Ausztria, Németország, Horvátország, Csehország, Olaszország, Szlovénia).

A cég fő filozófiája, hogy a partnerek maximális elégedettségére törekednek, amely jó ár-érték aránnyal is párosul. Fontos szempont a működés során a rugalmasság, az innováció és a szakértelem is.

A csapat jelenleg háromfős az alábbiak szerint: Péhl Beatrix – ügyvezető, Bende Krisztián – partnerkapcsolatok, Csuba Mariann – referens.

 

Elérhetőségek: 1066 Budapest, Teréz krt. 46. IV. emelet, +36 1 5554050, info@lastcall.hu, www.lastcall.hu