Elindult a LOT új marketingkampánya

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 13. 13:57

A szeptember elejétől futó tévéreklám a LOT szolgáltatásaink népszerűsítésére fókuszál, különösen hangsúlyozva az utasok által a légitársaság kiválasztásakor, és a jegy megvásárlásakor fontosnak tartott szempontokat: a termékhez kapcsolódó tulajdonságokat, és az átlátható kínálatot.

A LOT jelenlegi kampányában az utazással kapcsolatos preferenciákat vizsgáló, a Kantar Polska által megvalósított kérdőívet vette alapul.

Az eredmények alapos vizsgálatának eredményeként választották ki a TV-reklám főszereplőit, akik három különböző ügyfélcsoportot mutatnak be: az Egyesült Államokba utazó kétgyermekes családot; egy Ázsiába, illetve Ausztráliába szingapúri átszállással tartó fiatal párt, továbbá egy üzletembert, aki számára a repülés a munkába való utazás szokásos módja.

„Az elérhető árak és az átlátható kínálat ösztönzi leginkább az utasokat, hogy egy adott légitársaságtól vásároljanak jegyet (a válaszadók 94%-a szerint).

Az utasokat elriasztják a rejtett vagy extra díjak, amik számos esetben jelentősen növelik a jegyárat” – mondja Dorota Bratowska-Świacka, a LOT Polish Airlines marketingigazgatója.

A LOT jelenleg több mint 60 piacon értékesít  jegyeket világszerte

Fotó: LOT

Korábban megírtuk, hogy a LOT szeptember 22-én indít közvetlen járatot Budapestről Szöulba.

2020. március 30-tól a magyar főváros hat új várossal kerül összeköttetésbe: Szófiával, Prágával, Belgráddal, Stuttgarttal, Bukaresttel és Brüsszellel.

A Magyarországról induló új nemzetközi járatok újabb mérföldkövet jelentenek a közép- és kelet-európai piac megszilárdításának folyamatában, amelyben a LOT megerősíti vezető szerepét. Az egy évvel ezelőtt bejelentett, budapesti csomópont bővítésére épülő stratégia megvalósítása folytatódik - áll a légitársaság lapunknak megküldött közleményében.

Mivel a Budapestről induló járatok száma növekedett, a LOT Polish Airlines úgy döntött, folytatja a helyi piacon a LOT márkanév arculatának erősítését célzó erőfeszítéseit, valamint továbbra is a termékekhez kapcsolódó egyedi terméktulajdonságokat illető és az utasok igényeire szabott ajánlatokat érintő kommunikációra összpontosít.