A Kanári-szigetekre indított szabadidős és MICE-tanulmányutakat a ViaSale Travel

Forrás: turizmus.com

 2022. november 03. 00:23

A ViaSale Travel ezen a héten két tanulmányutat is szervezett a Kanári-szigetekre. Időrendben az első csapat hétfőn délelőtt indult a Fuerteventurát és Lanzarotét érintő útra, míg aznap kora délután egy MICE study tour tagjai Tenerifét vették célba.

A két tanulmányút keretében a nagyon erős nyári szezon után az immáron jól ismert Fuerteventurát, valamint a novemberben újrainduló Lanzarotét ismerheti meg több mint 30 értékesítő, míg Tenerifének egy másik, a business oldalát fedezi fel 14 cég vezetője, programszervezője és értékesítője.

A 8 napos Fuerteventura és Lanzarote study tour a szokásos ViaSale-stílusban kerül megszervezésre: számos hotellátogatás mellett jut idő a két sziget felfedezésére, strandolásra is.

Az utazásokon részt vesznek a ViaSale Travel értékesítői, marketinges munkatársai, a Kanári-szigeteken élő idegenvezetőik és tulajdonosaik is.

A Fuerteventura-Lanzarote túra résztvevői Fuerteventura egyik leglátványosabb partszakaszán, Ajuynál

Fotó: Ocskay Márton

A program során öt nap alatt körbejárják Fuerteventura szigetét, ahol partnereik is segítik a munkájukat, így a Fuerteventurai Turisztikai Hivatal, az SBH, a Barceló és a Lopesan szállodaláncok, valamint a RIU, az Iberostar, az Elba, a H10 és a a Mélia-Sol hotelek. A résztvevők meglátogatják az utazásszervező árukínálatának új hotellánc-tagjait is, a Secret-Alua hoteleket is.

Lanzarote szigetének felfedezésében az utazásszervező partnere, a Lanzarotei Turisztikai Hivatal nyújt segítséget.

A tenerifei csapat az első napokat a Marylanza Suites and Spa-ban tölti, ahonnan felfedezik Tenerife déli részét, valamint a napokban bejárják a Teidét és a sziget számos látnivalóját.

A tenerifei MICE-study tagjai indulás előtt Ferihegyen

Fotó: Viasale Travel

A strandolás, pihenés, csapatépítő programok mellett látogatást tesznek több, konferenciateremmel is felszerelt hotelben, így több H10, RIU és Iberostar hotel látogatását tervezték számukra a ViaSale Travel munkatársai. A szervezésben az utaztató partnere a Tenerifei Turisztikai Hivatal volt.

„Mindig elég sűrű programot tervezünk, de a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy az élményt mutassuk meg az értékesítő partnereinknek, így igyekszünk túllépni a szokásos hotellátogatásos study tourokon. Megmutatjuk a három sziget legszebb nevezetességeit, hogy partnereink is átérezzék, miért is rajonganak az utasok ezekért a desztinációkért" – emelte ki Raáb Szilvia, a Viasale Travel ügyvezetője.

A Turizmus.com mindkét tanulmányútra meghívást kapott, az utakról készült beszámolóinkat hamarosan olvashatják meg.