Elindult a Wizz Air új spanyol járata

Forrás: turizmus.com

 2019. június 19. 16:02

Újabb spanyolországi úti céllal kötötte össze a magyar fővárost a Wizz Air: elindult a Budapest és Castellón – Costa Azahar közötti járat. A járat szerdán és vasárnap közlekedik.

Idén ez a hatodik új úti cél a Wizz Air folyamatosan bővülő magyarországi hálózatában: az előző hónapokban Budapestről London Gatwick és Oslo, Debrecenből Palma de Mallorca, Lárnaka és Málta vált elérhetővé. Az új járattal immár 66 úti cél érhető el a magyar fővárosból.

Újabb spanyolországi úti céllal kötötte össze a magyar fővárost a Wizz Air

Fotó: Wizz Air

A virágzó narancsfákról elnevezett Costa del Azahar számos homokos stranddal várja a látogatókat, és egymást érik a festői fekvésű történelmi városok is a környéken, például Peñiscola tengerparti erődje.

Castellón városa elsősorban hagyományos kerámiaiparáról, gótikus műemlékeiről és a tengeri ételek legjavát kínáló éttermeiről híres. Júliusban a közeli Benicàssim ad otthont az egyik legnagyobb spanyol könnyűzenei fesztiválnak, de akár Valencia is célba vehető a modern repülőtérről.

A Budapestről és Debrecenből elérhető spanyolországi városok között Castellón a nyolcadika sorban Madrid, Barcelona, Malaga, Alicante, Tenerife, Ibiza és Palma del Mallorca után.