Elmarad az idei Utazás kiállítás

Forrás: turizmus.com

 2021. április 06. 11:39

A Hungexpo Zrt. a Covid-19 vírus okozta, a turisztikai szektor szereplőit kiemelten sújtó piaci nehézségeket figyelembe véve 2021-ben nem lát lehetőséget az Utazás kiállítás megrendezésére – közölte lapunkkal a társaság.

Az Utazás kiállítás idén eredetileg február 25–28. között lett volna, majd az időpontot a járványügyi helyzet miatt május 6–9-re halasztották, amelyet most töröltek.

Így Magyarország első számú turisztikai vására legközelebb 2022. március 3–6. között nyitja meg kapuit a szakmai és nagyközönség előtt, egy időben a Karaván Szalonnal és a Budapest Boat Show-val.

A Hungexpo Zrt. bízik benne, hogy az élet minél hamarabb visszatér a normális kerékvágásba, és így a hazai turisztikai szektor is újraindulhat. Addig is hiszik, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb – írták.

A kiállítást idén első körben elhalasztották és május 6–9. között rendezték volna meg

Fotó: Hungexpo Zrt.

Közleményükben kifejtik: a Hungexpo Magyarország vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Céljuk, hogy a járvány lecsengésével, a már megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával az Utazás kiállítás ismét a magyar turisztikai szektor motorja legyen, és partnereiket hatékonyan támogassák az újraindítás kihívásaival szemben.