Élmények és látnivalók Magyarországon, négy platformon

Forrás: turizmus.com

 2020. november 30. 11:34

A napokban jelent meg a Well-Press útikönyve, az Élmények és látnivalók Magyarországon című kiadvány. A 640 oldalas, Magyarország 915 településének látnivalóit bemutató kötet nemcsak tartalmában, hanem megjelenésében is megújult: 32 térkép és több mint 800 fotóillusztráció színesíti a könyvet.

A kiadó szándéka egy modern, informatív kötet megjelentetése volt, és a hazai tájak bemutatásán túl több mint 70-féle – országszerte mintegy 1300 – tippel teszi élményalapúvá az útikönyvet, amely már kapható a könyvesboltokban és kedvezményesen megvásárolható a kiadó webáruházában, a https://latnivalokmagyarorszagon.hu weboldalon.

A könyv tartalma e-book formátumban is napokon belül – akár régiós bontásban is – elérhető, így az utazásunk során a könyv tartalma mobil eszközökön, telefonon, tableten is olvasható. Az e-book verziók letölthetőek a kiadó webáruházából, a nagy könyvkereskedői hálózatok online felületeiről, valamint az Apple és a Google Store-ból.

Az útikönyv Látnivalók Magyarországon közösségi oldalának a Facebook-on már több mint 32 ezer követője, kedvelője van, és heti rendszerességgel jelennek meg rajta úti tippek, aktualitások, játékok.

A kiadó karácsonyig 20 százalék kedvezményt biztosít az Élmények és látnivalók Magyarországon útikönyv vásárlóinak ajándék naptárral. Rendelje meg ITT!

(X)