Élményvonatok Egerbe

Forrás: turizmus.com

 2015. június 12. 13:41

Az Eger Térsége Turisztikai Desztináció Menedzsment Egyesület (Csillagvidék) június 11-én megbeszélést tartott Egerben azon szolgáltatók bevonásával, akik közreműködhetnek a MÁV Nosztalgia Kft. által szervezett utazások lebonyolításában.

A megbeszélésen elhangzottak szerint jövő év tavaszától indulnak  élményvonatok Egerbe, azon rendezvények időpontjában, melyek jelentős vonzerővel bírnak és kellemes élményt ígérnek a látogatóknak.

A 2016-ban ismét megrendezendő Bikavér Ünnep és a Végvári Vigasságok eseményeire 600-800 fős nosztalgia vonat indítására is sor kerülhet. A helyek értékesítését a MÁV Nosztalgia Kft. több utazásszervező bevonásával tervezi. Az idei ősztől  felvezetésként havi rendszerességgel indulnak élményvonatok Egerbe, mely utazás alkalmanként városnézést és egy egri borászat meglátogatását foglalja magában. E program keretében 12 hónap alatt, 12 borászatot látogatnak meg az utazók, ezzel  is népszerűsítve élményvonatos utazást és Egert.

Szilvásvárad egri programmal együtt, de egyedi ajánlataival is, önálló program csomagot kínálva jelenik meg 2015 őszén és a jövő évben a MÁV Nosztalgia Kft. élményvonatos ajánlatai között.