Élő sportközvetítések az Emirates fedélzetén

Forrás: turizmus.com

 2016. június 13. 16:56

Az Emirates újabb csatornával bővíti az ice Digital Widescreen fedélzeti szórakoztató rendszerét: mostantól már két élő közvetítéseket sugárzó sportcsatorna is az utasok rendelkezésére áll, hogy az út során egyetlen fontos sporteseményről se maradjanak le.

Az Emirates utasai a Sports 24 és a Sports 24 Extra csatornáknak köszönhetően élőben nézhetik a fedélzeten az idei nyár legfontosabb sporteseményeit. A fedélzeti szórakoztató rendszerben többek között a 2016-os Labdarúgó Európa-bajnokság és az NBA meccsek, a Formula 1 és Moto GP nagydíjak, valamint a Wimbledon és a US Open mérkőzések élő közvetítéseit élvezheti az utazóközönség az Emirates flotta több mint 90 Boeing 777-es gépén. A két csatorna továbbá lehetővé teszi azt is, hogy az egy időben zajló sportesemények közülaz utasok maguk válasszák, melyiket szeretnék nézni. A csatornák az augusztusban kezdődő Riói Olimpiát is közvetítik majd, így az utasok a levegőben szurkolhatnak hazájuk sportolóinak, bárhová is repülnek az Emirates több mint 150 célállomása közül.

 

Az Emirates folyamatosan fejleszti fedélzeti szórakoztató rendszerét. A sportcsatornák mellett az ice TV Live számos további műsorlehetőséget kínál, így például a CNN, a BBC World News, a Sky News, az Euro News, a CNBC, az Al Jazeera és az NHK World is megtalálható a választékban.

Az élő TV műsorokat sugárzó csatornák már rekord számú, több mint 90 Boeing 777-es gép fedélzetén megtalálhatók, és minden hónapban újabb gépeken vezetik be a szolgáltatást. Ebben a hónapban adják át a 80. Emirates A380-ast is, amely a típus első olyan képviselője a flottában, ahol elérhetők lesznek az élő közvetítések.

Az Emirates összes A380-asán és a Boeing 777 flotta gépeinek több mint felén ingyenesen Wi-Fi is rendelkezésre áll, így az utasok a sportesemények idején a levegőből is kapcsolatban maradhatnak. Az ice továbbá sporttal kapcsolatos tartalmak és dokumentumfilmek széles választékát kínálja ondemand rendszerben.