Előny a Star Alliance törzsutasoknak a Heathrow Express-en

Forrás: turizmus.com

 2016. február 16. 18:52

A Star Alliance és a Heathrow Express különleges szolgáltatást nyújt a Star Alliance törzsutasprogram aranykártyás tagjai számára: másodosztályú jeggyel utazhatnak a Heathrow Express vonatainak első osztályán.

A szolgáltatás igénybevétele nagyon egyszerű. Az utasoknak mindössze meg kell vásárolniuk egy oda-, vagy oda- és visszaútra szóló másodosztályú jegyet a repülőtér és a londoni Paddington pályaudvar között leggyorsabb vasúti összeköttetést biztosító Heathrow Expressre. A vonaton aztán elfoglalhatják bármelyik szabadon maradt helyet az üzleti első osztályon, ha megmutatják a kalauznak a vonatjegyet és a Star Alliance aranykártyát. Ízelítő az üzleti első osztály utasainak kínált kényelmi szolgáltatásokból: újságok és magazinok, szélesebb ülések, több hely a láb számára, külön asztal, hálózati csatlakozó minden ülésnél és fedélzeti TV.

A különleges promóció a Star Alliance légitársaságainál működő 21 törzsutasprogram minden aranykártyás tagjára vonatkozik, és február 15-től visszavonásig érvényes. Részletes ismertető: http://heathrowt2.staralliance.com/offers

 

A Star Alliance hálózatán belül jelenleg az alábbi 24 légitársaság használja a Heathrow repülőteret: Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India*, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI és United. A fenti légitársaságok együtt összesen több mint 120 járatot kínálnak naponta a világ 26 országának 47 célállomására a Heathrowról – csatlakozást biztosítva ezzel a teljes Alliance hálózathoz, amelynek napi több mint 18 500 járata 192 ország 1330 repülőterét fedi le.

Amióta 2014-ben a kimondottan neki készült 2-es terminálba (The Queen's Terminal) költözött, a Star Alliance évente több mint 12 millió utasnak biztosít sokkal színvonalasabb utazási élményt. A terminálban mindenütt a legújabb technológia működik, így az utasok jobban ellenőrzésük alatt tarthatják az utazás folyamatát. A jegykezelési és poggyászfelvételi területet, a gyorsaságot és a hatékonyságot szem előtt tartva, a légitársaságokat zónákba sorolva alakították ki. A mindenki által igénybe vehető nyolcvannál is több önkiszolgáló pultnál bármely légitársaság utasai önállóan bejelentkezhetnek a járatra és/vagy kinyomtathatják a poggyászcímkét azelőtt, hogy átadnák csomagjaikat a gyorsított poggyászfelvétel munkatársainak. Az első osztály és az üzleti osztály utasai, és a Star Alliance arany fokozatú tagjai teljes körű szolgáltatást nyújtó, hagyományos check-in pultokat használhatnak. Ez az utascsoport a külön Gold Track „gyorsítósávot" is igénybe veheti a biztonsági ellenőrzéshez, és az Air Canada, a Lufthansa, a Singapore Airlines és a United által üzemeltetett négy különböző váróban pihenhet utazás közben.