Emelte vagyoni biztosítékát a Sun & Fun Holidays

Szerző: Németh Andrea

Forrás: turizmus.com

 2014. augusztus 04. 11:04

Miután a vártnál jobban alakult a forgalom, augusztus 1-jétől 320 millió forintról 420 millió forintra emelte a QBE Atlasznál vagyoni biztosítékát a Sun & Fun Holidays - tájékoztatta szerkesztőségünket Tolga Deniz Sariyüce tulajdonos-ügyvezető igazgató.

Mint mondta, az idei bevétel elérheti a 2,1 milliárd forintot idén.

A legjobban teljesítő desztinációk Törökország és Egyiptom, de nagyon népszerű az idei kínálatában Kréta és Bulgária is. Észak-Afrika remélhetőleg kezd magához térni, igaz, Tunézia sokkal lassabban. A trendeket elemezve a szakember elmondta: nagyon nagy a kereslet a VIP csomagjaik és hoteljeik iránt is. Augusztusig a szezonra tervezett kapacitások több mint 72%-a betelt már, sőt augusztusra még jobbak a számok, 93% fölötti a telítettség. A jelenlegi becslések szerint az utasszám idén mintegy 32%-kal lesz több a tavalyinál és eléri a 20 ezret. A bevételnövekedéshez ugyanakkor az is hozzájárult, hogy 2014-ben az árak is magasabbak, a csomagok jobb áron értékesíthetők.

A tour operator a tervek szerint májustól egészen novemberig közlekedteti chartereit, Antalyába heti 3, Hurghadába heti 1 járat repül, Krétába, Bulgáriába és Tunéziába block seateket vásárolt.