Érdekel még valakit a Last Minute?

Forrás: turizmus.com

 2019. július 22. 16:20

A korábbi években egyre határozottabban körvonalazódott, hogy már a magyar utasok is előszeretettel választják a Last Minute rizikója és az ebben az időszakban szükséges gyors és határozott döntések helyett az előfoglalási szezon biztos és kiszámítható kedvezményeit.

Mivel a legjobb szállodákban és a legkedveltebb, valamint legjobb ár-érték arányú úti célokon a helyek többsége ebben az időszakban el is kelt, egyre kevésbé volt jellemző az utóbbi időszakban a főszezonban megfigyelhető, esetlegesen felszabaduló lehetőségekre váró attitűd. Az idei évben viszont azok közül, akik már nem tudtak élni az előfoglalási kedvezményekkel, sokan inkább kivárnak, vállalva az ezzel járó, esetlegesen szükséges kompromisszumokat is.

Összegezve: igen, sokakat érdekel még a Last Minute (https://last-minute.invia.hu/), akiket már nem ér meglepetésként, hogy mivel a legjobb helyek elkeltek az előfoglalási szezonban, ilyenkor már inkább az elérhető kínálat, mintsem az egyéni preferenciák határozzák majd meg a döntést.

(X)