Eredményes tárgyalások Halléban

Forrás: turizmus.com

 2016. október 18. 19:26

18 fős magyar delegáció látogatott 2 napra Halléba, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) október 16–17. között megrendezett workshopjára.

A 6. Zentraleuropa-Workshopon Halléban (Saale) a nemzetközi utazási szakma 100 képviselőjét fogadták 14 közép-európai országból. Az utaztatók legalább 10 tárgyalást bonyolítottak le fejenként, s mint mondták, a hasonló eseményekről minden rátermett utazási irodás inspirációkkal és hasznos ötletekkel tér haza. Így történt ez most is.

 

A résztvevők, köztük 70 vásárló és 27 médiaképviselő az alábbi országokból érkeztek: Ausztria, Lengyelország, Csehország, Románia, Magyarország, Szlovákia, Bulgária, Szlovénia, Horvátország, Ukrajna, Oroszország, Szerbia Bosznia-Hercegovina és Montenegró.

 

Händel szülővárosa megtett mindent, hogy a résztvevők visszavágyjanak a kisvárosba, hangulatos séták, hajókázás, a katedrálisban orgonakoncert is színesítette a programot, mely előtt a médiaképviselők a Freiburg/Saale, Naumburg, Querfurt és Eisleben útvonalon gyűjtöttek turisztikailag fontos információkat a régióról.