Érett korba lépett, dinamikusan bővül a Cityrama

Forrás: turizmus.com

 2017. május 04. 14:49

Villásreggelivel egybekötött, kellemes hangulatú eseményen mutatta be idei katalógusait és újdonságait a Cityrama Utazási Iroda, amely idén már a 30. szezonját kezdi.

Az indulás óta sok minden változott az iroda háza táján, tevékenysége és létszáma is jelentősen kibővült. Ezekről Erdei Bálint és Szabó Krisztián tulajdonos-ügyvezetők beszéltek, bemutatva a több mint 50 megjelent partnernek a legfontosabb tudnivalókat a cégről és termékeiről.

Erdei Bálint számokban is összegezte, mit jelent ma a Cityrama: 35 kolléga, 19 garantált túra, 30 éves tapasztalat, 18 gépjármű, 4 prospektus – hogy csak a legfontosabbakat említsük.

A Cityrama csapata a Liberté Caféban tartott katalógus-bemutatón

Fotó: Cityrama

Az utazási iroda a tavalyi év folyamán akkorára nőtt, hogy tevékenységét három divízióba szervezte. Szeretnék, ha ezzel a partnerek és a szakmai közvélemény is tisztában lenne. A DMC részleg klasszikus beutaztatással foglalkozik, a tevékenységben kiemelt szerepet kap a MICE, illetve kínálnak közép-európai körutazásokat is.

A másik fontos tevékenység a személyszállítás, amely keretében vállalnak reptéri és belföldi transzfereket, illetve transzfereket például Budapest és Prága, vagy Bécs között. A kapacitásaikat erősíti az az 50 fős busz is, amely nemrégiben állt csatasorba.

A harmadik, legrégebbi és legkézenfekvőbb tevékenység természetesen a sightseeing: budapesti városnézéseket és Budapest környéki garantált túrákat kínálnak, összesen 19-félét.

Erdei Bálint a Cityrama erényei között említette a megbízhatóságot, a rugalmasságot, az innovációt, a gyorsaságot, a tapasztalatot és a biztonságot, többek között ezek azok az ismérvek, amelyeknek köszönhetik, hogy az utóbbi években dinamikusan bővülni tudtak anélkül, hogy a piacon sajnos néha jellemző kiélezett konkurenciaharcba beszálltak volna.

Szabó Krisztián a flottáról szólva az új, 50 fős busz emelte ki, és bemutatta a gépjárműparkot.

Több mint 50 partner vett részt a katalógus-bemutatón

Fotó: Cityrama

Lévay Balázs értékesítési és marketingvezető a prospektusok tartalmát ismertette, kiemelve azokat a praktikus vonásokat, amelyekkel évről évre igyekeznek fejleszteni a füzeteket. A túrákat részletesen tartalmazza a piros borítójú, angol nyelvű Sightseeing programfüzet, amelyben térkép is található, és piktogramokkal jelölik azt is, hogy melyik túra milyen napokon, mikor elérhető, és hogy mit tartalmaz a program és mit nem. Fontos tudni,  hogy minden programjuk élő idegenvezetéssel zajlik. A kínálatban 5 zöld túra is szerepel, gyalogos és kerékpáros túrák Budapesten és egy Budapest-Szentendre bike&boat program. Kék színnel ettől a szezontól azokat a túrákat jelölték, amelyek a Privát túra kiadványban is elérhetők. Ezt a színt, a kéket kapta ugyanis ez a prospektus az idei évtől. Idén is sárga szín jelöli a kis csoportos, kizárólag egy nyelvű, 4 órás városnézéseket tartalmazó Ideal City Tour prospektust, illetve rendelkezésre áll egy harmadik leporello is. Ez 3 az 1-ben logika mentén tartalmaz egy Budapest-térképet, egy térképet a tömegközlekedési hálózathoz, és a túrák felsorolását, heti bontásban.

A Cityrama tagja a nemzetközi, amerikai alapítású GrayLine hálózatnak, amely a vendégek számára is fontos garancia és jelzés. A GrayLine logoja a prospektusokon is hangsúlyosan megjelenik.

Lévay Balázs kiemelte a tavaly bevezetett Eat Hungary – Gourmet Walking Tour elnevezésű programot, amely kifejezetten népszerű volt eddig a turisták körében. A kis csapat a Cityrama irodájától indul egy welcome Túró Rudi elfogyasztása után, majd érinti a Hold utcai piacot, és végig kóstolja a belvárost, 8 állomást érintve – tehát ide tényleg kötelező korgó gyomorral érkezni.

A prezentációk után kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílt a reggeli közben

Fotó: Cotyrama

A velős prezentációkat egy rövid imázsfilm bemutatása, majd kötetlen beszélgetések követték, melyek során ismét igazolást nyert, hogy hiába a net, a személyes kapcsolatok fontosak és szükségesek a hatékony közös munkában is.