Utazási irodát alapított a legendás exfocista

Forrás: turizmus.com

 2022. január 17. 10:25

A francia Eric Cantona nevével fémjelzett Looking FC háromnapos élménytúrákat kínál a világ ikonikus arénáiba a rajongóknak.

Eric Cantona utazási irodát alapított Looking FC néven, a francia exfocista futballtémájú kirándulásokat szervez Európa legismertebb stadionjaiba. Cantona mindezzel azt szeretné elérni, hogy a szurkolók ismét szorosabb kapcsolatba kerüljenek a világ leghíresebb klubjaival és megismerjék azok történelmét– írja a Roadster.hu.

A háromnapos kirándulások ismert futballvárosokat érintenek, köztük Manchestert, Liverpoolt, Buenos Airest, Milánót és Madridot. A csomag olyan izgalmas meccsekre időzítve tartalmaz belépőjegyeket, mint például egy Liverpool–Manchester United,  egy Real Madrid–Barcelona el Clásico vagy egy PSG–Marseille rangadó, emellett szurkolással kapcsolatos workshop, stadiontúra és taktikai eligazítások is részei a programnak.

A túrák Európa legismertebb futballvárosaiba látogatnak, köztük a  Manchester United stadionjába is

Fotó: coward_lion/123RF.COM

A Looking FC a Dharma utazási start-up céggel együttműködve kínálja az élménycsomagot, melynek ára fejenként 1490 euróról (kb. 525 ezer forintról) indul. Egyelőre nem ismert, hogy Eric Cantona valamennyi túrán személyesen is jelen lesz-e.