Erős versenytársat kapott a Flixbus a régióban

Forrás: turizmus.com

 2019. július 01. 14:36

Szlovén busztársaság igyekszik behálózni Közép-Európa legfontosabb városait, köztük Budapestet.

A ljubljanai székhelyű Nomago busztársaság közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy menetrend szerinti járatokat indítottak Németország, Ausztria, Olaszország, Magyarország, Szlovákia, Horvátország és Szlovénia főbb nagyvárosai között.

A cég szerint az üzleti utazók, az egyéni és a csoportos turisták egyaránt a célközönségüknek számítanak. A buszokon háromféle ülés: prémium, turista és csoportos között lehet választani. Ingyenes poggyászszállítás és wifi, elektromos csatlakozás, kényelmes ülések, ezt kínálja a buszai fedélzetén a Nomago.

A buszok fedélzetén nemcsak utazni, hanem dolgozni is lehet

Fotó: Nomago

A buszos társaság olyan nagyvárosok központját és repülőtereit köti össze, mint Frankfurt, München, Bécs, Budapest, Pozsony, Velence, Zágráb, és Ljubljana.

Nem minden viszonylatban járnak közvetlen járatok, Budapestről például bécsi átszállással lehet eljutni Frankfurtba, illetve Ljubljanába.

 

A Nomagóról

A Nomago busztársaság több mint 600 autóbuszt üzemeltet a Velence és Dubrovnik közötti régióban. A cég teljes körű utazási és közlekedési szolgáltatásokat kínál – repülőtéri transzferektől és repülőjáratoktól kezdve szálláskeresésen, utazási biztosításon és utazási csomagokon át a buszbérlésig és VIP-szállításig.