Erősít a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2015. július 08. 20:51

Az eddigi napi Sydney és Auckland, valamint a heti háromszori Brisbane járat után 2015. október 25. és 2016. március 26. között időszakosan beindítja menetrendszerű járatát a légitársaság Melbourne-be és Christchurch-be.

A járatok Budapesti indulással Bécs, Frankfurt, Amszterdam és Róma érintésével, Taipeien keresztül nyújtanak további csatlakozási lehetőséget Ausztráliába és Új-Zélandra. Kedden, pénteken és vasárnap a CI57-es számú járat Taipei–Melbourne–Christchurch útvonalon közlekedik, vissza hétfői, szerdai és szombati napokon CI 58-as járatszám alatt. Hétfőn, csütörtökön és szombaton a CI 55 közlekedik Taipeiből Christchurcbe, vissza a CI 56 kedden, pénteken és vasárnap Sydney megállással.

A légitársaság CI57-es és CI 58-as járatai a Melbourne Christchurch szakaszon, a CI 55 és CI 56-os járatok pedig Sydney és Christchurch között is rendelkeznek kereskedelmi joggal, így ezek a szakaszok külön is értékesíthetők.

A tajvani China Airlines (CI) ausztrál és új-zélandi járatai eddig is népszerűek voltak a magyar utazók körében, mivel az egy éves érvényességű jegyekkel az utasok a turista osztályon 40 kg feladott csomagot vihetnek magukkal és a visszaút időpontjának módosítása is ingyenes változatlan osztályon. Ifjúsági kedvezmények miatt a Magyarországról a „Working Holiday" vízummal kiutazó fiatalok a speciális feltételek miatt egyre nagyobb számban használják a China Airlines járatait.

Hosszabb tajpeji várakozási idő esetén a légitársaság a reptértől a reptérig ingyenes városnézést biztosít  az utasoknak. Magyar állampolgárok, turistaként, vízum nélkül utazhatnak Tajvanra.