Erősít a japán piacon a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2017. június 26. 21:05

A növekvő igények kielégítésére a China Airlines bevezette a wi-fi használati lehetőséget gépei fedélzetén. Az 1- 3, illetve 24 órás szolgáltatás 350, 500 valamint 650 tajvani dollárért vehető igénybe. A Dynasty tagsággal rendelkező törzsutasok a szolgáltatásért gyűjtött pontjaikkal is fizethetnek.

További újdonság, hogy a Taoyuan Airport MRT vonata a China Airlines-al kötött megállapodás értelmében igény esetén felveszi az utasok csomagját a tajpeji főpályaudvaron. A csomagok feladására a repülés napján legalább 3 órával a gép indulását megelőzően van lehetőség függetlenül attól, hogy az utas milyen közlekedési eszközzel jut a repülőtérre.


A China Airlines a térség egyik vezető légitársasága 77 utasszállítót és 21 teherszállító gépet üzemeltet. A világ jelenleg legkorszerűbb Airbus 350-900-as  gépei közlekednek az Európát Tajpejjel összekötő útvonalakon. A Bécsből induló járatok kihasználtsága az új gépek bevezetését követően elérte a rekordot döntő 90%-ot. A fuvarozó gépparkjának  átlagos életkora 9.6 év. Járatai  a világ 29 országának 146 városába repülnek.

Hsieh Su-Chien a China Airlines elnöke bejelentette, hogy a  társaság gépei heti 3 alkalommal közlekednek Kaoshiung és a japán Kumamoto között, ami az egyetlen közvetlen összeköttetés az útvonalon. A yen értékének csökkenése fokozta a tajvaniak utazási kedvét Japánba. Nem csak Tajpejből, de Kaoshiung városából is egyre több Japán célpontra lehet közvetlen járattal repülni. Például Sapporoba, Tokyoba, Osakába és Okinawába. A járatok kihasználtsága elérte a 80%-ot a főszezonban.

A Kinai Népköztársaság állampolgárainak  tajpeji tranzitálását hivatalosan is engedélyezték az  Európából Yangzhouba közlekedő járatokon.