Erősít a mediterrán desztinációkban az Anubis Travel

Forrás: turizmus.com

 2016. május 31. 17:00

Teljes foglaltsággal startol el az Anubis Travel krétai chartere – tájékoztatott a tour operator. A krétai járat 189 utassal a fedélzetén június 15-én, de a rodoszi járat is lassan megtelik, a mallorcai charter kapacitásainak pedig már 85 százalékát eladták.

Ahmed Bahgat ügyvezető hangsúlyozza: ők az egyetlen utazásszervező, amely nem csökkentett az év elején előirányzott kapacitásaihoz képest, sőt: a tavalyi 110-ről 189-re emelkedett idén a férőhelyek száma ezeken a chartereken, míg Mallorcára 70 helyett már 90-110 fő tud eljutni velük charterjáraton. Mindkét görög járatot egyedül bérli az utazásszervező.

 

Mint az ügyvezető fogalmazott, nincs okuk panaszra, üzletpolitikájuk bevált, miszerint kitartanak a korábban bejáratott és jól bevált desztinációk mellett. Így tudják biztosítani a folyamatosságot és a tőlük megszokott minőséget, szolgáltatásokat.  Bizakodóak a mediterrán úti célokat tekintve, a helyek a teljes szezonra nagyon jól fogynak.

Az utaztató május 29-én indította el első saját charterjáratát az egyiptomi Hurghadára, mely szintén teltházzal szállt fel. Ahogy a turizmus.com – on beszámoltunk róla, Egyiptomot illetően is optimistán néz a szezon elé az Anubis Travel. (x)