Észak-Cipruson erősít a Sun & Fun – két charter 2017-ben

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 14. 14:42

A napokban magánemberként látogatott hazánkba Észak-Ciprus oktatási és kulturális, illetve turizmusért és környezetvédelemért felelős minisztere. A politikusok a Sun & Fun Holidays képviselőivel is találkoztak és tárgyalásokat folytattak.

A magyarországi látogatást kihasználva az észak-ciprusi politikusok találkozót kezdeményeztek az egyik vezető hazai utazásszervező, a térségbe is utaztató Sun & Fun Holidays képviselőivel.

A megbeszélés sikeresen zárult. Azon túl, hogy megvitatták Észak-Ciprus fejlődő turizmusát, szóba került a jövő év előkészítése is. A tárgyalások során  2 charterre született megállapodás a 2017-es nyári szezonra. Az utazásszervező képviselői úgy értékelték, a baráti hangulatú beszélgetés új, gyümölcsöző kapcsolat kezdete lehet a jövőre nézve.

 

A fotón balról jobbra: Cimen Selda észak ciprusi nagykövet, Tolga Deniz Sariyüce, a Sun & Fun Holidays ügyvezetője, Berova Özdemir oktatási és kulturális miniszter, Nusret Saral, a Sun & Fun Holidays termék menedzsere, Ataoğlu Fikri turizmusért és környezetvédelemért felelős miniszter és Aksoy Hakan, a nagykövet helyettese.