Esküvő, nyelvtanfolyam és búvárkodás – hétvégi ismerkedés, cápák közt, Máltával

Forrás: turizmus.com

 2014. november 30. 11:53

Jó helyszínt és időpontot választott a Máltai Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviselete a bemutatkozásra, a közelgő ünnepek miatt nagyon sok család érkezett a Camponába és tekintette meg gyerekeivel együtt a nagytétényi Tropicariumot, ahová hat utazási iroda is elhozta máltai ajánlatait.

A tenger és a búvárkodás, mint vonzerő mellett az is szerepet játszik a magyarok élénken növekvő kiutazási kedvében, hogy a szigetország régészeti és természeti egzotikumokkal kecsegtet, ugyanakkor biztonságos, romantikus, európai színvonalú, higiéniájú úti cél.

Érdekesség, hogy mind többen választják esküvői helyszínnek Máltát, ahol adott a kellemes napsütéses idő, a romantikus tengerpart és a legkülönfélébb szintű szállodák is, amelyek közül sokan kifejezetten erre rendezkedtek be – tudtuk meg Sipőcz Tamástól, az Unitravel ügyintézőjétől.

 

A hétvégi nyereményjátékokkal színesített kétnapos program során, az óriási, cápákkal és rájákkal teli akváriumot meglátogatók közül talán életükben először ismerkedtek meg máltai ajánlatokkal. Számos nagyobb gyerekkel érkező család az angol nyelvtanfolyamok iránt érdeklődött, amelyik jellegzetes vonzereje az országnak.