ETI 2016: bővülő kínálat és előfoglalási árak

Forrás: turizmus.com

 2015. december 06. 13:54

A hazánkban 2014 tavasza óta Egyiptom specialistaként jelen lévő Express Travel International (ETI) sikeres évet zár és már az új évre fókuszál.

A népszerű Red Sea Hotelek kizárólagos képviselője Budapestről induló közvetlen hurghadai charterjáratával idén is több ezer utast szállított a Vörös-tenger üdülőiben (Hurghadán, Makady Bay, Marsa Alam, Sharm El-Sheikh) lévő szállodákba. Jövőre sem lesz másként, hisz a tervek között szerepel egy második saját Hurghada-charter üzembe állítása is a főszezonban.

Külön csomagajánlatokkal várja a cég az ókori történelem szerelmeseit: egy- és kéthetes programok keretében lehetőséget kínál az üdülés mellett Felső-Egyiptom fő attrakcióinak meglátogatására, egy luxus-hajóút során a Grand Cruises valamelyik hajóján.

A 2016-os szezon teljes egyiptomi kínálata már valamennyi fontos foglalási rendszerben komoly előfoglalási kedvezménnyel elérhető. A kínálatot bemutató katalógus elkészült, kiszállítása a viszonteladó partnerek felé a napokban is zajlik.

A cég Európa számos országából és városából Egyiptomba induló charterei mellett a kínálat néhány  új desztinációval bővül 2016 nyarán: bécsi indulással elérhető lesz Bulgária (Várna), Szicília és Szardínia számos üdülőövezete a lassan szintén ETI-klasszikusnak számító Törökország (Antalya), Marokkó, Tunézia, Ciprus és Görögország (Kosz, Korfu, Kréta és Rodosz) mellett. Ugyanakkor az idei sikerre alapozva, a cég jövőre is kínál hurghadai programokat romániai (kolozsvári és bukaresti) indulással.

Az új árukínálattal az Utazás 2016 Kiállításon a szakma és a nagyközönség is találkozhat.