ETI 2019 - tervek a további bővülés jegyében

Forrás: turizmus.com

 2018. október 24. 12:34

November közepén tartja jövő évi árualapjának budapesti bemutatóját az Egyiptom-specialista ETI. Az utazásszervező ezután öt vidéki helyszínen szervez partnertalálkozót.

Az ETI munkatársai az utolsó simításokat végzik a cég téli-nyári Egyiptom-árualapján. A programok a következő hetekben már foglalhatóak lesznek. Az idei tendenciák alapján a cég 25-30%-os növekedésre számít Magyarországról - közölte lapunkkal Kerekes Gábor irodavezető.

Télen, mint arról már beszámoltunk, az iroda szervezésében heti két Budapest-Hurghada járat mellett egy Budapest-Sharm el Sheikh (köztes leszállás nélküli) charter is indul szerdánként, november 7-től.

Áprilisban áll üzembe a harmadik Budapest-Hurghada, továbbá a Budapest-Marsa Alam járat, majd a télen is üzemelő Sharm el Sheikh- charternek is lesz egy nyári társa, előre láthatóan június közepétől.A debreceni Hurghada-járat idén is június elején indul, ezúttal dobbantás nélkül, kisebb, 147 személyes géppel. Emellett a szállodakínálat is jelentősen bővül majd.

Makadi Spa Hotel

Fotó: ETI

"Tervezéskor mindig odafigyelünk a saját tapasztalataink és elemzéseink mellett a partnerek jelzéseire, véleményére, így jó eséllyel sikerül reményeink szerint mind a 7 járatot üzemeltetni főszezonban, lehetővé téve hetente akár 1100-1200 utas egyiptomi nyaralását. Heti 4 gép jár majd Hurghadára (3 a fővárosból, 1 Debrecenből), 2 Sharm el Sheikh-re és 1 Marsa Alamra, utóbbiak Budapestről" - foglalta össze a terveket Kerekes Gábor.

Az ETI november 20-án Budapesten mutatja be kínálatát az értékesítő partnereknek és a szaksajtónak, majd ezt követően az ETI-karaván országjárásra indul, öt városban szerveznek partnertalálkozóval egybekötött bemutatót.