ETI: elindult a szezon első chartere közvetlen Sharm el Sheikh-re

Forrás: turizmus.com

 2018. március 12. 10:31

Március 7-én szerdán csaknem 160 utassal a fedélzetén felszállt a Liszt Ferenc repülőtérről az ETI idei első járata az egyiptomi Sharm el Sheikh-re.

A járatot a Fly Egypt légitársaság üzemelteti és szerdánként közlekedik majd, köztes leszállás nélkül. A helyeket teljes egészében az ETI értékesíti. Ez a járat már tavaly sikeres volt a nyári szezonban, ezért látva a növekvő érdeklődést, az utazásszervező idén három hónappal korábban, már március elején elindította. A járat töltöttsége az előfoglalási adatok alapján igen jó, az árak kedvezőek és a szállodakínálat is bővült, bár gerincét továbbra is a Red Sea Hotels lánc tagjai alkotják.

Sharm el Sheikh

Fotó: Wikimedia Commons

„A fenti járaton kívül az ETI további négy chartert indít idén hetente Egyiptomba. Budapestről Hurghadára jelenleg minden szerdán, majd március 30-tól szerdán és pénteken (ezek vették át az eddigi Air Cairo menetrendszerinti járatok helyét), Marsa Alam-ra június 20-tól szintén szerdán közlekedik charterjárat, a tavaly elindított Debrecen-Hurghada pedig ezúttal korábban, június 5-én áll üzembe, nagyobb géppel. Ezzel a heti öt saját charterjárattal az ETI a tavalyi 650-ről idén több mint heti 850-re növelte a lekötött kapacitást a nyári főszezonra" – tájékoztatott Kerekes Gábor irodavezető.