ETI: Hurghadába Debrecenből az őszi szünetig

Forrás: turizmus.com

 2019. június 26. 15:48

Június 26-án reggel felszállt az ETI és a Fly Egypt Debrecenből Hurghadára közlekedő idei első charterjárata, tele utasokkal.

A lassan ismét hagyományosnak számító járatot öt év szünet után 2017-ben indította újra és üzemelteti sikerrel az ETI. Idén közvetlenül Hurghadára megy a járat, köztes leszállás nélkül.

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a helyi értékesítő partnerek visszajelzései alapján a cég vezetése úgy döntött, hogy a járat az eredetileg tervezett szeptember 18. helyett az őszi szünetig közlekedik majd, az utolsó induló gép október 30-án visz utasokat a Vörös-tenger partjára.

Indul az ETI és a Fly Egypt Debrecenből Hurghadára közlekedő idei első charterjárata

Fotó: ETI

„Az ősz igazán ideális időszak egyiptomi nyaralásra, hisz a nyári hőség addig jelentősen mérséklődik. Régi tervünk volt ez a hosszabbítás, most reményeink szerint sikerre tudjuk vinni. Az üdülőprogramok néhány napja már foglalhatóak rendszerünkben, a teljes szállodakínálat elérhető rendkívül kedvező áron. Ugyanakkor elemezzük egy téli charter beindításának lehetőségét is, erről várhatóan augusztusban születik végleges döntés” – tájékoztatott Kerekes Gábor irodavezető.