Európa legjobb reptéri várója lett a The Loft

Forrás: turizmus.com

 2020. november 18. 12:21

Tavalyi győzelme után idén ismét elismerésben részesítette a World Travel Awards a brüsszeli repülőtéren működő The Loft várót, amelynek nevét és stílusát a Lexus autómárka ihlette – olvasható az Airportal.hu oldalon.

Mint írják, a World Travel Awards (WTA) számos egyéb kategória mellett a repülőtéri utasvárókat is minősíti, s mára a szakma legnagyobb presztízsű elismerésévé vált.

A szakma és a közönség egybehangzó véleménye szerint idén a Brussels Airlines és a Lexus által 2018 óta, közösen üzemeltetett The Loft lett Európa legkiválóbb utasvárója.

A várót különleges koncepció szerint hozták létre, ötvözve a tradicionális belga és japán vendéglátás, kultúra és művészetek értékeit.

A komfortot, a technológiát és a dizájnt ötvözik a The Loft jól elkülönülő, funkciójukban és hangulatukban harmonizáló terei

Fotó: brusselsairlines.com

A 2400 négyzetméteres terület 500 vendég számára biztosít ülőhelyet, a legváltozatosabb formában keltve életre a japán omotenasi (odaadó vendéglátás) szellemiségét. A komfortot, technológiát és dizájnt ötvöző The Loft a kikapcsolódásra, munkára és étkezésre egyaránt jól elkülönülő, funkciójában és hangulatában harmonizáló tereket kínál – számol be róla az Airportal.hu.

A felfrissülésre szolgáló zuhanykabinok, valamint a csillagos égboltot imitáló mennyezettel ellátott alvófülkék mellett olyan luxus is elérhető a  Tha Loftban, mint például és a Lexus LS shiatsu masszázsfoteljei vagy a Lexus high-end audiorendszereit tervező Mark Levinson zeneszobája, továbbá egy csokoládébár.

Arról is hírt adnak, hogy a The Loft teljes mértékben környezetberát, mentes a műanyagoktól, a látogatók pedig a Lexus mecénási tevékenysége jóvoltából a modern képző- és iparművészet legkiválóbb alkotásaival is megismerkedhetnek, amíg járatukra várakoznak.

Kapcsolódó cikkek