Az Év Autóbuszos Személyszállítója Díj – meghosszabbított határidő

Forrás: turizmus.com

 2019. december 02. 16:06

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete – NiT Hungary elnöksége módosította a 2019. évi „Az Év Autóbuszos Személyszállítója Díj” elnyerésére kiírt pályázatának határidejét. A pályázatok benyújtásának új határideje 2020. január 15.

A módosítás oka, hogy a Turizmus Kft. az új tulajdonos Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvánnyal egyetértésben 2020-ban megújítja a turisztikai szakma hagyományosan február első napján megtartott évadnyitó fogadásának és díjátadó gálarendezvényének koncepcióját, és a szakmai elvárásokat jobban kiszolgáló, látványosabb, a díjazottakra erősebben fókuszáló rendezvény keretében kerül sor a turisztikai szakma elismeréseinek átadására, várhatóan az UTAZÁS Kiállítás keretein belül.

A pályázati kiírás egyéb elemei nem változtak.

A díj azon magyarországi székhelyű vállalkozás vezetője részére adományozható, mely vállalkozás 2019-ben a turisztikai célú autóbuszos személyszállítás terén kivételesen magas színvonalú, etikus, példaértékű, hazai vagy nemzetközileg is elismert teljesítmény nyújtásával és minőségi szolgáltatásaival arra érdemessé vált.A pályázaton való részvétel feltételei:

A pályázó vállalkozása autóbusszal díj ellenében végzett személyszállításra jogosító, érvényes autóbuszos személyszállító engedéllyel rendelkezik. (Az engedélyről készített másolatot, fénymásolatot a pályázathoz mellékelni kell.)

A pályázaton való részvétel során – szabadon megválasztott, írott és/vagy képi formában, szabad terjedelemben – be kell mutatni azt a konkrét tevékenységet, teljesítményt, mely a pályázót a díj adományozására méltóvá teszi.

A tevékenység bemutatása során ki kell térni a konkrét turisztikai célzatú tevékenység részletes leírására, a tevékenységbe bevont járművek bemutatására, a szállított utaslétszámra és annak összetételére, a tevékenység kilométerben meghatározható teljesítményére, a vevői megelégedettségre illetve mindazon egyedi sajátosságokra, melyek a pályázott tevékenységet – más hasonló jellegű tevékenységektől jól elkülöníthetően – különös elismerésre méltóvá teszik.

A pályázat benyújtható: a NiT Hungary postacímére (1476. Budapest 100 Pf. 63) megküldve, illetve elektronikus formában a nit@nit.hu címen.

Részletes információk a NiT Hungary weboldalán.

A díj odaítéléséről a NiT Hungary elnökéből, a NiT Hungary Autóbusz Tanácsának elnökéből, valamint az elnökség felkérése alapján az értékelés évét megelőző három év díjazottjaiból álló Bíráló Bizottság előterjesztése alapján a NiT Hungary elnöksége dönt.