Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Forrás: turizmus.com

 2021. január 15. 18:15

Turizmus kategóriában a repjegy.hu nyerte Az „Év Honlapja” minőségi díját. A zsűri elsősorban az oldal 2020-as megújulását díjazta.

A Magyar Marketing Szövetség Internet Tagozata évről évre e rangos elismeréssel díjazza a legkiválóbb hazai weboldalakat. Az Év Honlapja díj mára egyfajta biztosíték a minőségre. Az elbírálás legfőbb szempontjai a vizuális megjelenés, a felhasználói élmény, az innovatív és kreatív megoldások, a mobilbarát kialakítás és a kategóriának megfelelő üzleti szolgáltatás minősége.

A szakmai zsűri a repjegy.hu-nak ítélt díjjal kapcsolatban kiemelte: „Az oldal 2020-ban komoly megújításon esett át, melynek során a készítők a korszerű digitális szolgáltatás megőrzése, illetve továbbfejlesztése mellett még inkább a kézreálló használatra helyezték a hangsúlyt. Így lett a repjegy.hu egy konzisztens, áttekinthető, felhasználó- és mobilbarát repülőjegy foglaló oldal. Mindezek tükrében igazán nem nevezhető a véletlen művének, hogy a repjegy.hu mára Magyarország egyik legnépszerűbb online repülőjegy értékesítő és ár-összehasonlító oldalává vált, s mostantól az Év honlapja minőségi díjának nyertese is egyben.”

Herczeg Zoltán (b) és Holczinger Zoltán

Fotó: repjegy.hu

A díjat Herczegh Zoltán a repjegy.hu-t üzemeltető Weco-Travel Kft. marketing vezetője, valamint Holczinger Zoltán a cég Digital részlegének vezetője vette át.

A cégnél a digitalizációért és online jelenlétért felelős Holczinger Zoltán elmondta: „Ez a díj – amellett, hogy Magyarország egyik legrangosabb online marketingkommunikációs elismerése – azért is különleges számunkra, mert olyan területről érkezett, amiben nincs akkora rutinunk, mint a repülőjegy-értékesítésben vagy az utaztatásban. Ez egy fontos szakmai elismerés és remek visszajelzés, ami az ilyen viszontagságos időkben különösen pozitív. Sok dolgunk van még, fejlődünk tovább, hogy ezután is a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb repülőjegy foglalást kínáljuk felhasználóinknak.”

A megújult weboldal hosszú hónapok tervezési és fejlesztési munkálatainak első szakaszát lezárva tavaly áprilisban mutatkozott be. A projektben a repjegy.hu az OANDER Development csapatával dolgozott együtt. (X)

Kapcsolódó cikkek