Event Touch - fókuszban a digitalizáció

Forrás: turizmus.com

 2019. február 26. 16:00

Február 26-án ismét nagyszabású rendezvényszakmai konferenciát és kiállítást szervezett a MaReSz. Tekintse meg élő tudósításunkat a helyszínről a turizmus.com Facbook oldalán!

Közel 60 kiállítóval és csaknem 500 résztvevővel zajlott az idei Event Touch Konferencia az Europa Congress Centerben. Az egyre fajsúlyosabbá váló esemény célja minden esetben a networking és tudásmegosztás - fogalmazott kérdésünkre Bacsi Krisztina MaReSz főtitkár az előadások szünetében. A vele készült beszélgetést az alábbi képre kattintva tekinthetik meg.

Interjú Bacsi Krisztinával

Fotó: facebook/turizmuscom

Az idei fókusztéma a digitalizáció és a technológia volt. Az egész napos workshopon a MaReSz 6 tagozata képviseltette magát, a terület valamennyi ágazata jelen volt, s el tudott indulni a beszélgetés, közös gondolkodás.

A délelőtti plenáris ülést délután két szekcióülés követte. A témák között szerepelt az event design és a rendezvénytechnológia, a rendezvénygasztronómia hazai és nemzetközi trendjei, elhangoztak új rendezvényértékesítési praktikák, és kitértek azokra a digitális eszközökre, melyek a rendezvény alatt segítenek.

A szakmai konferenciát nagy érdeklődés kísérte

Fotó: Turizmus.com

Fontos téma volt, milyen praktikákkal lehet a fiatal munkavállalókat sikeresen integrálni a rendezvényszakmába, és érintették a vezetői motivációs eszközöket is. A nemzetközi kongresszusi és incentive piacról egy-egy külföldi szervező szemével, esettanulmányokon keresztül kaphattak ízelítőt a jelenlévők.

Pillanatkép a kiállításról

Fotó: Turizmus.com

Az Event Touch az egyetlen, csak rendezvényszervezéssel és annak minden területével foglalkozó konferencia és kiállítás Magyarországon. Résztvevői felölelik a szakma szervezőit és szolgáltatóit: rendezvényügynökségek, kongresszus- és konferenciaszervezők, corporate rendezvényszervezők, cateringcégek, rendezvénytechnikai szolgáltatók, budapesti és vidéki rendezvényhelyszínek, illetve bárki, aki ennek a szakmának a szervezői vagy szolgáltatói oldalán dolgozik.

A konferenciát egy workshoppal egybekötött kiállítás kísérte.