Event Touch képekben

Forrás: turizmus.com

 2016. június 13. 17:49

Június 7-én a Groupama Arénában tartotta szakmai napját a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége. A rendezvény nyitányaként köszöntötte a résztvevőket Bienerth Gusztáv turisztikai kormánybiztos.

A szakmai konferencia és kiállítás több mint 250 résztvevőt vonzott. A MaReSz tagjain kívül regisztrálták magukat olyan rendezvényszervezők és rendezvényhelyszínek, amelyek még nem tagjai a szervezetnek, valamint céges döntéshozók és a sajtó munkatársai.

 

Ganczer Gábor elnök váratlan külföldi kötelezettsége miatt a MaReSz főtitkára, Bacsi Krisztina a stadion zöld gyepéről köszöntötte a megjelenteket, akik a szakmai előadások és a workshop előtt még megtekinthették Danny Blue mentalista showműsorát.

A technikáról a MaReSz technikai tagozata gondoskodott, a kávészüneteknél és az ebédidőben pedig a MaReSz catering tagozata egy gasztro fesztivál hangulatát idézte. A konferencia szüneteiben 43 kiállító fogadta az érdeklődőket és mutatta be szolgáltatásaikat, és hogy senki se maradjon le a szakmai programról, egy elkülönített lounge részen, a Brill Audiovisual óriás led-falán lehetett követni a két emelettel feljebb zajló előadásokat.

 

A MaReSz ezzel a rendezvénnyel csatlakozott az UFI (The Global Association of the Exhibitors Industry) által elindított "Global Exhibition Day" elnevezésű nemzetközi kezdeményezéshez.

Event Touch legközelebb két év múlva, addig is tekintsenek meg néhány, a helyszínen készült felvételt.