Exkluzív tanulmányútra vitte a Sun&Fun Holidays legfontosabb partnereit

Szerző: Joszkin Daniella

Forrás: turizmus.com

 2022. március 29. 16:07

A Sun&Fun Holidays Magyarország és leánycége, a Last Call Travel Kft. közös szervezésben a török riviéria egyik legkedveltebb részére, a beleki régióba VIP-tanulmányútra invitálta az elmúlt egy évben legtöbb utat értékesítő partnerirodáinak tulajdonosait, cégvezetőit és lapunk munkatársát.

Március 27-én a SunExpress charterjárata repítette Antalyába a 18 fős partnercsoportot, akiket Tolga Deniz Sariyüce, a Sun&Fun Holidays Magyarország tulajdonos-ügyvezetője, Ersun Erboga ügyvezető-helyettes és Kovács Zsolt marketing- és értékesítési menedzser kísér az exkluzív tanulmányúton. A helyszínen csatlakozott a résztvevőkhöz Gökçe Hiçyilmaz, magyar nyelven is beszélő idegenvezető.

Csoportkép a VIP-csapatról

Fotó: turizmus.com

Az egyhetes, kizárólag kényeztető és szabad programokkal, pihenéssel teli út során az utazási irodásoknak lehetőségük nyílik luxus környezetben, kiemelkedő szolgáltatásokat élvezve, kötetlen keretek között a szakmai beszélgetéseken túl egymást is jobban megismerni. Ehhez mindent adott az 5 csillagos Voyage Belek Golf&Spa-ban, ahol négy éjszakát tölthet a csapat.

A bazársortól autóval öt percre fekvő üdülőszálloda kényeztető szolgáltatásai közé tartozik a szabadtéri fűtött medence, zárt térben pedig a wellnessrészlegen vagy a törökfürdőben pihenhetnek a vendégek. A vendéglátásban a 16 éven felüliek számára külön étteremrész biztosított, ahol zavartalanul fogyaszthatják el a minőségi alapanyagok felhasználásával készült fogásokat, emellett az egyik medence és a bár egy része is csak felnőttek számára van fenntartva. Az all inclusive ellátás részeként 24 órában elérhetők a prémium minőségű import alkoholos italok, koktélkülönlegességek, az édesszájúak kézműves sütemények, csokoládék, macaron széles választékából választhatnak.

A Voyage Belek Golf&Spa a tengerpart felől

Fotó: turizmus.com

A túra résztvevői ezt követően további három éjszakát töltenek majd az 5 csillag prémium kategóriás Maxx Royal Belek Golf Resortban. A hét folyamán ellátogatnak egy olívabogyó-feldolgozó üzembe és Törökország legnagyobb szórakoztató kalandparkja, a Land of Legends izgalmas attrakcióit is kipróbálhatják.

Impozáns italbár várja a lobbiban a vendégeket

Fotó: turizmus.com

A tanulmányút nyitányaként Tolga Deniz Sariyüce és Kovács Zsolt egy rövid prezentáció keretében ismertette a Sun&Fun Holidays Magyarország idei terveit, fejlesztéseit, desztinációs újdonságait. Törökországba Budapestről 9, Debrecenből pedig 2 charterjáratot indítanak hetente a szezonban, a török tengerparton több mint 700 ajánlatot kínálnak. Újdonság, hogy elindul egyiptomi charterjáratuk is, méghozzá Hurghadára, ahol a térségben több mint 50 szálloda közül választhatnak utasaik.

A szabadtéri fűtött medencében jól esik megmártózni

Fotó: turizmus.com

A széles hotelkínálat mellett a foglalási rendszer fejlesztéséről, a lemondási biztosítás opcióiról és az ösztönző rendszer szélesítéséről is tájékoztatták partnereiket.

A prezentáció zárásaként a Voyage és Maxx Royal szállodák további törökországi tagjainak bemutatására került sor a helyi képviselet részéről, ennek során megtudhatták a magyar utaztatók, hogy mit is jelent ezekben a szállodákban high-level.

A szálloda strandja

Fotó: turizmus.com

A programot zárásként a Maxx Royal Belek Resortban adott gálavacsorával koronázza meg a Sun&Fun Holidays Magyarország.

A tanulmányútról bővebben a Turizmus.com Magazin májusi lapszámában írunk.