Ezt ígéri a We Love Travel! – turisztikai pop-up rendezvény

Forrás: turizmus.com

 2020. október 08. 12:33

Inspiráció és találkozások, legyenek akár személyesek vagy virtuálisak: ezt ígéri a We Love Travel! – turisztikai pop-up rendezvény, amelyet október 16. és 18. között tartanak az Arena Berlinben.

Az ITB Berlin és a Berlin Travel Festival a turisztikai ipar képviselőit, valamint az utazás iránt érdeklődőket és a kalandorokat hívja meg a rendezvényre, hogy hosszú idő után újra találkozzanak, és ötleteket cseréljenek az utazási világ aktuális témáiról. Emellett a rendezvényen azt a kérdést szeretnék körbejárni, hogy az iparág a Covid-19 után visszatér-e a régi mintákhoz, vagy egy mindent átfogó fordulópont várható-e. Az esemény hibrid koncepciója lehetővé teszi a helyszíni és a virtuális részvételt egyaránt.

 

Változatos színpadi és online program

Az esemény programja előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket, networking lehetőségeket, valamint workshopokat tartalmaz, és naponta frissül a www.welovetravel.berlin oldalon. A szakmai látogatók személyesen pénteken vehetnek részt a rendezvényen, és a rendezvény mindhárom napján megtekinthetik a digitális ajánlatokat és az online programokat. A digitális résztvevők meghallgathatják az előadásokat és élhetnek az online networking lehetőségekkel is.

Inspirációt és találkozásokat ígér szakembereknek és „kalandoroknak” egyaránt a We Love Travel!

Fotó: welovetravel.berlin

A koronaválság az idegenforgalom egyes területein a digitalizálás katalizátora lett. Az ITB eTravel World három programja mutatja be ezt a folyamatot. Itt a különböző iparági szegmensek képviselői azt elemzik, hogy a magas technikai színvonalnak köszönhetően hol történt hatalmas dinamizmus és gyors alkalmazkodás az „új normálhoz”, és mely üzleti modellek vannak jelenleg előnyben. A Bookingkit a gyorsan növekvő túrapiacot képviseli. Ők a bizalomépítő intézkedések fontosságát vizsgálják a járvány idején

Torsten Sabel, az Customer Alliance vezérigazgatója, a szállodaipar és az olyan desztinációk képviselői, mint például a Visit Berlin és a Turespaña (előadó: Arturo Ortíz Arduan, a spanyol idegenforgalmi iroda igazgatója) megvizsgálják a különböző stratégiákat, és megvitatják, hogyan lehet az innovatív technológiákat sikeresen felhasználni a vendégkommunikációhoz és a visszajelzéshez.

A nap végén Lea Jordan, a Techtalk.travel moderálásával az utazástechnikai ipar tapasztalt üzleti úttörői találkoznak a fiatalabb generációval. Ötleteket cserélnek a jelenlegi válságkezelésről, az ígéretes üzleti modellekről és az innovációk helyzetéről.

Az ITB Berlin számokban

Az ITB Berlin kiállítást 2021. március 10-től 14-ig, szerdától vasárnapig rendezik meg. A vásárt szerdától péntekig látogathatják a szakmai látogatók. Az ITB Berlin a globális utazási ipar vezető kiállítása: 2019-ben 181 országból mintegy 10 000 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait mintegy 160 000 látogatónak, köztük 113 500 szakmai látogatónak.

Az ITB Berlin kongresszusa a vásárral párhuzamosan zajlik 2021. március 10. és 13. között, szerdától szombatig. Ez az iparág legnagyobb szakmai kongresszusa világszerte, amelyre a belépés ingyenes a látogatók és a kiállítók számára.

További információk a www.itb-berlin.de, a www.itb-kongress.de és az ITB Social Media Newsroom webhelyeken találhatók.