Fapadosból hagyományos! Új modell az EL AL-nál

Forrás: turizmus.com

 2018. április 18. 11:12

A budapesti zsidó negyed orthodox glatt kóser éttermébe izraeli reggelire invitálta a szakmát az EL AL légitársaság.

A szép számmal megjelent repülőjegy-értékesítők, utazásszervezők és a szaksajtó képviselői a rendezvényen megtudhatták, hogy az EL AL „fapados” márkája, az UP október 14-ével megszűnik, és azután Budapestre is a hagyományos, teljes szolgáltatást nyújtó EL AL fog repülni.

Váradi János, az EL AL magyarországi igazgatója elmondta, hogy a váltás oka és célja, hogy kielégítsék azon utazók igényeit – ők egyébként elég sokan és szerencsére növekvő számban is vannak –, akiket a versenyképes, megfizethető ár mellett a repülőtéri és fedélzeti kényelem is érdekel. Ezért az EL AL teljes európai hálózatán bevezeti az Új Európai Modellt, melyben egy teljesen egységes Boeing 737-es flotta repül.

A jelenlegi UP gépeket folyamatosan kívül-belül átalakítják, visszafestik EL AL-színekre, a teljes belső teret kicserélik vadonatúj, USB csatlakozókkal ellátott ergonomikus ülésekre, elöl 16 üléses business osztály kap helyet teljes értékű business ülésekkel, valamint LED-világítás és wifi hálózat is lesz a gépeken.

Minden utazó, jegytípustól függetlenül kap majd fedélzeti ellátást, és a budapesti járatok hamarosan visszatérnek Tel-Avivban a fapados terminálról a központira.

Az új árrendszerben három turista árkategória lesz, Lite, Classic és Flex. A legalacsonyabb árak hasonlóak lesznek az UP mostani áraihoz, azzal a nagy különbséggel, hogy a jelenleginél sokkal több szolgáltatást nyújtanak majd. Az új árak április 30-án lesznek láthatóak a foglalási rendszerekben.

Elhangzott még a prezentáción, hogy az EL AL hazai utasainak a jelentős részét az utazásszervezők csoportjai biztosítják, számukra továbbra is a legkedvezőbb depozit határidőket és fizetési konstrukciót kínálják, és jó hír, hogy a csoportos jegyárban benne lesz a feladott poggyász lehetősége is, valamint díjtalanul lehet majd előzetesen „beültetni” a csoport tagjait.

Az EL AL azon kevés légitársaság közé tartozik Budapesten, amely az utasok számára is nyitott belvárosi irodával és saját reptéri személyzettel rendelkezik. A prezentáció után a résztvevők vezetett zsinagóga- látogatáson vehettek részt.

Kapcsolódó cikkek