Fapadosok és vasúttársaságok a Hahn Air rendszerében

Szerző: Wagner Zsuzsa

 2014. május 13. 16:53

Reggelivel egybekötött bemutatót tartott a Hahn Air, a világ vezető e-ticketing légitársasága 2014. május 13-án a budapesti Mirage Fashion Hotelben.

A Hahn Air jelenleg 263 légitársasági partnerrel rendelkezik az egész világon, a magyarországi ügyfeleknek 223 légitársaságra tud jegyeket kiadni. A Hahn Air szolgáltatásait öt kontinens 190 országában használják, a légitársaság okmányain kiadott jegyek száma a napi tízezret is meghaladja.

Az utazási irodák a saját GDS-rendszerükben tudnak foglalni a partner légitársaságokra, a jegyek kiállítására azonban egyetlen légitársaság (a Hahn Air) „lapkáját" használják - szemben más légitársaságokkal, ahol jegyet csak abban az esetben lehet kiállítani, ha az utazás tartalmaz az adott légitársaságra is repülést.

A világon egyedülálló módon minden Hahn Air jegyhez ingyenes és automatikus Securtix védelem jár. Amennyiben a járat csőd miatt nem közlekedik, a Hahn Air visszafizeti az utasnak a le nem repült szakaszok árát illetékekkel együtt, valamint csatlakozás hiányában szállás- és egyéb költségeket is fizet a társaság weboldalán meghatározott esetekben és összeghatárokig. A jegyek árát garantáltan 14 napon belül visszatérítik.

24 órás segítségnyújtási rendszerük a világ hét nyelvén érhető el, a weboldal szintén hét nyelven közöl minden szükséges információt az utazási irodáknak.

Ezenkívül minden utazási irodának lehetősége van rá, hogy évente egyszer kiválasszon egy hibás jegykiállítás miatti terhelést (ADM-et), melyet a Hahn Air visszavon. Regisztrált utazási irodáknak lehetőségük van bizonyos feltételek mellett egy második ADMeltörlésére is.

 

A weboldal Quick Check Point legérdekesebb része a Multi Airline Ticketing, ahol egészen egyedülálló lehetőségekkel ismerkedhetnek meg az irodák – olyan, eddig ismeretlen kombinációjú légitársaságokat adhatnak ki egyetlen Hahn Air jegyben, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak.

Újdonságként vezette be a légitársaság idén a Hahn Air System-H1 programot, amely lehetőséget nyújt olyan légi- és vasúttársaságokon történő foglalásra és jegykiállításra Hahn Air-okmányon, amelyek nem találhatók meg a GDS-rendszerekben. A H1 kód alatt foglalt légitársaságok ugyanolyan előnyöket élvezhetnek, jegyeikre ugyanazok a kedvezmények vonatkoznak, mint az összes többi Hahn Air partner légitársaság jegyeire.

A Hahn Air a jövőben egyre több fapados légitársasággal és vasúttársasággal szeretne megállapodni, a Deutsche Bahn például hamarosan bekerülhet a rendszerükbe.

Bővebb információ: www.hahnair.com