Átmenetileg Dubajban landol a Wizz Air Abu Dhabi helyett

Forrás: turizmus.com

 2021. január 12. 14:45

A Wizz Air az Abu Dhabiban érvényben lévő szigorú egészségügyi korlátozások miatt ideiglenesen módosítja az eredetileg Budapest és Abu Dhabi között közlekedő járatainak célállomását, és átmenetileg Dubajban száll le.

Február 13-tól a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről módosított célállomásra közlekednek a Wizz Air Abu Dhabiba tartó járatai és a Dubaji Nemzetközi Repülőtérre érkeznek majd.

Az első repülőgép február 13-án indul útnak, majd minden kedden és szombaton repülhetnek az utasok Dubajba.

A low-cost légitársaság június 7-től döntött úgy, hogy nem repül többet a Dubai World Central repülőtérre, helyette az onnan mintegy száz kilométerre lévő Abu Dhabi repülőterére szállítja Dubajba tartó utasait.

Az Abu Dhabiba tartó járatok átmenetileg Dubajba érkeznek majd

Fotó: Wizz Air

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Wizz Air Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek legújabb nemzeti légitársasága és a low-cost légitársaság leányvállalata tavaly júliusban jelentette be első hat útvonalát, melyet október elsején terveztek indítani.

Többszöri csúszás után a vállalat január 15-re tervezi az indulást. A tervek szerint Athénba indul majd az első járat, a későbbiekben pedig hetente két alkalommal (hétfőn és pénteken) repülnek majd.

A Wizz Air-csoport közleménye szerint az útvonalhálózat tovább bővül, ahogy a tervezett úti célok felkerülnek a járványügyi szempontból zöldnek nevezett országok listájára.