Már elérhető a Fehérvár Travel 2023-24-es téli programfüzete

Forrás: turizmus.com

 2023. október 19. 12:47

A 100 oldalas kiadvány 65-féle programot kínál több mint 110 időpontban a decembertől áprilisig terjedő időszakra.

A téli katalógus borítója

Fotó: Fehérvár Travel

A téli katalógus tartalmazza azokat a programokat, melyek az elmúlt évek téli katalógusaiban is szerepeltek: repülős egzotikus utazásokat az 5 kontinens mindegyikére és autóbuszos utazásokat az adventi, szilveszteri és karneváli időszakra; ezen kívül vannak újdonságok is a programfüzetben.

Az iroda weboldalán minden program megtekinthető, foglalható, valamint az online katalógus lapozgatására is van lehetőség.

 

 

A Fehérvár Travel a téli időszakban is szeretné biztosítani utasainak a megszokott kényelmet, szolgáltatásokat, kedvezményeket:

  • Az egyágyas felár akár 100 százalékos átvállalása. (Az egyágyas felárat csak azoknak kell megfizetniük, akik kifejezetten ragaszkodnak az egyágyas elhelyezéshez.)
  • Minden utazás teljes (bruttó) áron szerepel a programfüzetben, nincsenek rejtett költségek.
  • Az útlemondási biztosítás benne van a részvételi díjban.
  • A csoportjaik kb. 80 százalékát a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el.
  • A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári, budapesti és repülőtéri szállodák egyébként is kedvezményes árának 50 százalékát utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybevevők számára. A szállás mellé kedvezményes parkolási lehetőséget is kínálnak.
  • A körutazások előkészítését minden esetben alapos bejárás előzi meg.
  • A járványügyi intézkedések feloldása óta (2022 tavaszától) az irodának egyetlen csoportot sem kellett visszamondania a minimális létszám hiánya miatt.

Az iroda munkatársai folyamatosan dolgoznak a 2024. évi nyári katalógus foglalásain, a nyári „Kulturális Körutazások” katalógusa előre láthatóan február második felében jelenik meg.

Ezen programokat várhatóan decembertől kezdik el folyamatosan meghirdetni honlapjukon, de előtte november közepétől lehet majd előzetes értesítést kérni a meghirdetésük várható időpontjáról.