Fejlesztések a Red Sea Boats Holidays-nél

Forrás: turizmus.com

 2018. április 24. 11:49

Harmónia Travel néven viszonteladói üzletággal bővül a búvártúrákra specializálódott utazási iroda.

Új szolgáltatással bővíti tevékenységét a Red Sea Boats Holidays, amely elsősorban búvárutak szervezésével és búvárszafari hajók bérlésével foglalkozik a Vörös-tengeren, főként Egyiptomban és Szudánban, a Maldív-szigeteken és szerte a világon. Piaci versenyelőnyük gerincét saját üzemeltetésű hajóik alkotják: a M/Y Cassiopeia és M/Y Andromeda. A magyar búvárközösségben is 15 éve népszerű iroda közel 40 országból fogad búvár ügyfeleket. A Red Sea Boats visszatérő utazóinak változó igényeire reagálva hamarosan indítja új üzletágát, ami Harmónia Travel néven lép be a közvetítői piacra.

A Harmónia Travel is belép a piacra

Fotó: pixabay.com

Tisza Éva ügyvezető tájékoztatása szerint az új üzletág célja elsősorban a meglévő ügyfélkör kiszolgálása hazai és külföldi utazásszervezők kínálatával, bár vélhetően az új szolgáltatásokkal új utasokat is bevonzanak majd.

Az új üzletág értékesítési vezetője Kovács Péter, akinek feladata az utazásközvetítői szerződések megkötése, a közvetített utakkal kapcsolatos értékesítési feladatok koordinálása, oktatások bonyolítása és az új WEB- és Facebook oldal kezelése.

Elérhetőségei: kovacs.peter@harmonia-travel.hu ; 06-70-357-3180

Kapcsolódó cikkek