Kétszáz új ételt fejlesztett ki a prémium turistaosztály számára a Singapore Airlines

Forrás: turizmus.com

 2024. március 18. 18:23

Március 31-től megújuló, kibővített étel- és italkínálattal, valamint új fedélzeti pipereszettel várja utasait a premium economy osztályon a Singapore Airlines.

A légitársaság több mint 200 új előételt, főételt és desszertet fejlesztett ki a fedélzeti étkezések bővítésének érdekében. A prémium turistaosztályú ételek szezonális előételből, főételből, kenyérből, desszertből, sajtból és kekszből állnak. Felszállást követően az utasoknak egy pohár Charles de Cazanove Brut Tradition NV pezsgőt szolgálnak fel. A menükártyán megtekinthetik a járatukon elérhető ételek, harapnivalók és italok széles választékát.

A megújult kenyérkínálatban croissant is szerepel majd reggelire, és fokhagymás zsemle is választható ebédre, vacsorára. Az új előételek közé tartozik a fokhagymás sült garnélarák füstölt aiolival és a patatas pravas (spanyol sült burgonya), a brokkolisaláta forró füstölt lazaccal, valamint a japán hideg tészta szezonális variációi soba szósszal. Az utasok két főétel közül választhatnak, akár a nemzetközi, akár az ázsiai konyhát részesítik előnyben. A desszertként válaszható csokoládés, mascarpone krémes vagy almás túrótorta elmaradhatatlan kísérői egy kis szelet csokoládé, minőségi sajt és keksz. Az ételeket elegáns, egyedi készítésű porcelán étkészletre tálalva szolgálják fel.

A légitársaság több mint 200 új előételt, főételt és desszertet fejlesztett ki a fedélzeti étkezések bővítésére

Fotó: Singapore Airlines

Továbbra is elérhető a Book the Cook szolgáltatás mintegy húszféle menüje, mely legkésőbb 24 órával indulás előtt rendelhető.

A borszakértők által válogatott borok és egyéb alkoholos italok mellett az utasok a fedélzeten megkóstolhatják Szingapúr ikonikus koktélját, a Singapore Slinget is.

A légitársaság a hét óránál hosszabb járatokon az amerikai, környezetbarát és fenntartható termékek készítésével foglalkozó Out of the Woods által összeállított piperetáskát biztosítja premium economy utasai számára. A piperetáska környezetbarát, a papucs újrahasznosított PET anyagokból készült, az ajakbalzsam lebomló csomagolást kapott.

A Singapore Airlines 2015-ben vezette be a premium economy kabint, a mostani átfogó megújítás garantálja, hogy továbbra is magas szintű szolgáltatást nyújtson utasai számára – írták a lapunkhoz eljuttatott közleményben.