Felhőtlen nyaralás télen is

Forrás: turizmus.com

 2019. február 04. 12:49

Irány a nyár!

Ha ügyfelei napfénnyel és meleg idővel szeretnének töltekezni télen, az utazás mellé ajánlja nekik az Allianz Útitárs utasbiztosítást. A platina csomag széleskörű védelmet nyújt még olyan váratlan helyzetekben is, mint például a légi utazás során a járat-, és poggyászkésés. A repülőjárat késése vagy törlése esetén pedig ügyfeleinek plusz egy nappal hosszabbodik meg a biztosítási védelme.

 

Sportolás a világ minden táján

Az Allianz Útitárs utasbiztosítás platina csomagja a legnépszerűbb nyári sportok baleseteire is védelmet nyújt. A biztosítás kiterjed a világ minden pontján a búvárkodásra (40 méterig), a jetskizésre, a vízi ejtőernyőzésre, tengeri kenuzásra, a vitorlázásra, a raftingra, a szörfözésre és a wakeboardozásra is.

Biztonság és limit nélküli fedezet

Az Allianz utasbiztosítások platina csomagjai limit nélküli fedezet nyújtanak a baleset vagy betegség miatti sürgősségi ellátásra, mentésre, valamint hazaszállításra is, míg a speciális szolgáltatások vulkánkitörés, cunami vagy hurrikán miatti idő előtt hazautazás esetén is – a feltételekben foglalt limitig – védelmet nyújtanak. A 24 órás telefonszolgálatnak köszönhetően a magyar nyelvű segítség a világ bármely pontjáról és órájában elérhető.

Allianz. Társ az élet útján.

Ha Ön is szeretne az Allianz partnere lenni, további információért írjon az utasbiztositas@allianz.hu címre!

(X)

Kapcsolódó cikkek

Allianz - Társ az élet útján

2018. szeptember 05.