Felmérés az IBTM World 2020 kiállításon való részvételi szándékról

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 21. 17:12

A Budapest Convention Bureau tájékoztatja a MICE-piaci szereplőket, hogy a barcelonai IBTM World 2020 kiállítást – a szervezőktől kapott információk szerint – az idei évben kizárólag virtuálisan rendezik meg.

A fenti bejelentésnek megfelelően a Budapest Convention Bureau a kiállításon virtuálisan vesz részt, ahol lehetőséget kínál partnerei számára társkiállítóként való megjelenésre.

Az IBTM World a világ egyik legjelentősebb MICE-piaci kiállítása. A megjelenés célja, hogy Magyarországot és fővárosunkat, Budapestet, mint vonzó MICE desztinációt mutassák be, valamint remek alkalom a magyar iparági szereplőknek üzleti kapcsolataik bővítésére, fejlesztésére. A társkiállítók számára a vásár során lehetőség nyílik az üzleti kapcsolatok fejlesztésére, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására.

Időpont: 2020. december 8–10.

Kedvezményes részvételi díj: 180.000 Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza:

  • online megjelenés társkiállítóként a Budapest Convention Bureau „standján”;
  • a kiállítás online katalógusába történő beiktatás;
  • a kiállítási katalógusban történő megjelenés online szerkesztése;
  • 1 db online naptár a partnereknek;
  • virtuális tárgyalások.

 

A mostani vírushelyzet szinte minden turisztikai szereplő idei tervét jelentősen átírta. A BUD CB ezért ebben évben a fenti, kedvezményesen áron nyújt megjelenési lehetőséget a szolgáltatóknak, ezzel is segítve a piaci szereplőket. Annak érdekében, hogy a BUD CB a kiállítási megjelenést a hazai szereplők igényeinek megfelelően alakítsa, várják azon szolgáltatók visszajelzését, akik a fenti feltételekkel részt vennének az IBTM World 2020 virtuális kiállításon.

A visszajelzéseket 2020. október 2-ig várják a kiallitas@hcb.hu e-mail címen.

A BUD CB felhívja a figyelmet, hogy a felmérésre való válaszadás nem minősül jelentkezésnek a kiállításra, a megjelenési feltételekről és a jelentkezés módjáról a későbbiekben tájékoztatja a szakmát.