Félmilliomodik utasát köszöntötte a BAHART

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 11. 17:36

A sajtó és a füredi utazóközönség jelenlétében köszöntötte a BAHART a 2016. évi félmilliomodik személyhajó utasát augusztus 11-én délelőtt Balatonfüreden.

A szerencsés utas kilétére csak a helyszínen derült fény, ahol értékes nyereménnyel jutalmazta utasa bizalmát a társaság. Pásztor László tótkomlósi lakos és családja a 11.30-kor Siófokról befutó menetrendi hajóról leszállva vehette át a BAHART stratégiai partnerének, a MasterCard jóvoltából a 100.000 Ft-os nyereménycsekkjét.

 

- A 2016-os évben eddig több mint 35 ezer utassal többen vették igénybe a különböző személyhajózási szolgáltatásainkat, ami mintegy 8%-os többletet mutat az előző év azonos időszakához képest. Ebből a növekedésből 25 ezren a menetrendi hajóinkat választották balatoni kirándulásaikhoz, a Siófok Balatonfüred-Tihany útvonalon például több mint 11%-os az utasforgalom növekedése idén - mondta el az ünnepségen Dónucz László a Balatoni Hajózási Zrt. értékesítési és forgalmi igazgatója.

Az utasszámnövekedés számos tényező együttes eredményeként jelentkezik az idei évben. A társaság a korábbi évekhez képest lényegesen intenzívebb kommunikációs, promóciós és marketing tevékenységet folytat a hajózási lehetőségek bemutatása céljából. Újraépítik a BAHART brandet, ennek megfelelően megújított arculattal találkozhatnak az érdeklődők, az utasok a kikötőkben, hajókon, óriásplakátokon, kiadványokban. Néhány hete indult a BAHART megújított honlapja is, mely napi 5-6 ezer érdeklődőt, felhasználót szolgál ki.

Jelentősen bővült a viszontértékesítő partnerhálózat is, és a menetrendi hajózást is újrapozicionálták, melynek keretében a hajózási élmény mellett a célállomások látnivalóira, programjaira, rendezvényeire is felhívják az utazók figyelmét.

A BAHART elkötelezett abban, hogy szolgáltatásaival összekösse a Balaton-parti településeket, és látogatókat vigyen a települési programokra hajóival. A BAHART a megújult honlapján (www.balatonihajozas.hu) az összes hajózási szolgáltatásra kiterjedő hajózási lehetőség keresővel is segíti az utasok tájékozódását.