Felszállt az idei első burgaszi charter Debrecenből

Forrás: turizmus.com

 2016. június 20. 19:14

Június 20-án elindult a Robinson Tours Debrecen–Burgasz charterjáratának idei első gépe, ezzel megkezdte 10. szezonját.

Az idei szezonban már tizedik éve közlekedő charterlánc júniustól szeptemberig minden hétfőn, 13.40-es indulással és 1 óra 20 perces menetidővel repül. A járatot idén is a (Bulgarian Air Charter (BAC) légitársaság üzemelteti.

 

A járatot a légi személyzet mellett általában egy robinsonos kolléga is elkíséri, Bulgáriában pedig az utaztató telepített idegenvezetői csapata fogadja az utasokat. Burgasz repülőteréről az iroda transzfert biztosít az utasok számára, a déli partszakaszon például Napospart, Neszebár, Szozopol, az északi partszakaszon Aranyhomok, Albena, vagy Szent Konsztantin és Elena népszerű üdülőterületeire, ahol a szállások széles választékát kínálja, az apartmanházaktól az ötcsillagos, családbarát szállodakomplexumokig.

 

A Debrecen–Burgasz járat népszerűsége láthatóan idén is töretlen, a szezon első gépe telt házzal startolt el – tájékoztatott közleményében a Robinson Tours. A charterlánc töltöttsége a legtöbb dátumon szinte százszázalékos, jobbára már csak augusztus végére, szeptember elejére vannak helyek. A telt házas járatok időpontjában utazni kívánóknak az iroda ingyenes parkolást biztosít a szintén hétfőn, de Budapestről induló járataihoz.

Az utasok többsége kihasználta az előfoglalási időszakot, így kedvezményesen tudta lefoglalni a nyaralását. A június 18-án Budapestről induló burgaszi járat is tele volt.